Stiri
Duminica ne indulcim cu tarta cu capsuni
Ingrediente
4 oua
6 lg de zahar
8 lg de faina
1 pahar de ulei
1 praf de copt
1 praf de zahar vanilat
1 plic de crema pt tarte
esenta de vanilie
1 plic de gelatina de culoare rosie
capsuni
Mod de preparare
Se amesteca ouale cu zaharul si zaharul vanilat, apoi se adauga faina, uleiul, praful de copt si esenta de vanilie.
Se amesteca toate foarte bine apoi intr-o tava de tarta care este unsa si tapetata se adauga compozitia. Se da la cuptor timp de 40 de minute la foc mic, se face testul cu scobitoarea pentru a vedea cand e gata.
Cand este gata scoate blatul pe un platou il lasam sa se raceasca putin, apoi facem un sirop din apa, zahar si esenta de vanilie si insiropam blatul bine.
Preparam crema pentru tarta exact dupa indicatiile de pe plic, iar apoi se toarna peste blat. Asezam capsunii peste care turnam gelatina rosie care se prepara dupa instructiunile de pe plic.