Connect with us

Revistateo.ro

Sfatul săptămânii 13 - 19 august 2018

Sfatul săptămânii

Sfatul săptămânii 13 – 19 august 2018

Sfatul săptămânii 13 – 19 august 2018. Săptămânăa aceasta va aduce surprize pentru unele zodii, dar și situații tensionate. Citește sfaul săptămânii pentru zodia ta și află ce este bine să faci și ce să eviți în aceste zile.

Sfatul săptămânii 13 – 19 august 2018

BERBEC. Fii cu ochii în patru în această săptămână. Vei vedea că în aceste zile vei învăța lcururi noi și tare utile. Zile norocoase: joi și vineri.

TAUR. Vrei ca ceilalți să îți acorde atenie. Așa că faci tot posibilul pentru a obține ceea ce îți dorești. Ai grijă, însă, să nu exagerezi în unele momente. Zile norocoase: luni și sâmbătă.

GEMENI. Surrpizele se vor ține lanț pentru tine în cele 7 zile. Nu știi uneori cum să reacționezi. Doar spune și fă ceea ce simți! Zile norocoase: luni și marți.

RAC. Nu mai ascunde ceea ce simți sau gândești! Dacă nu ești fericit, dacă te nemulțumește ceva, spune! Comunicarea te va ajuta mult în această săptămână. Zile norocoase: marți și duminică.

LEU. Încearcă să fii mai atent cu cei din jur. Ai grijă! Uneori, comportamentul tău poate fi deranjant și jignitor pentru cei din jur. Zile norocoase: joi și duminică.

FECIOARĂ. Vrei să fii mereu cel care ia deciziile în familie sau în grupul e prieteni! Dar nu uita că și ceilalți trebuie să își exprime opiniile. Zile norocoase: marți, joi și sâmbătă.

Sfatul săptămânii 13 – 19 august 2018

BALANȚĂ. Este o săptămână bună pentru tine, în toate privințele. Ai grijă să nu încalci nicio reglă și totul va fi bine. Zie norocoase: miercuri și vineri.

SCORPION. Nu știi ce să faci pentru a recăpăta încredera cuiva drag. Sinceritatea îți va fi de folos în această săptămână. Zile norocoase: sâmbătă și duminică.

SĂGETĂTOR. Ai șanse mari în aceste zile să obții ceea ce de mult timp visezi. Bucură-te de perioada pe care o trăiești! Zile norocoase: miercuri și joi.

CAPRICORN. Nu ai niciun motiv să fii supărat pe cei din jur. Întreabă-te dacă nu cumva tu ai făcut ceva grșit! Ai 7 zile la dispoziție pentru a-ți repara greșelile. Zile norocoase: luni, miercuri și vineri.

VĂRSĂTOR. Simți că toată lumea e a ta. Este bine să rămâi poztiv în această săptămână. Zile norocoase: vineri și duminică.

PEȘTI. Vrei să te concentrezi mai mult asupra ta în această săptămâmă! Nu ezita să faci asta! Vei avea nevoie de unele momente de relaxare și răsfăț. Zile norocoase: marți, sâmbătă și duminică.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Sfatul săptămânii

To Top