Connect with us

Revistateo.ro

Un nou incendiu în Grecia. Ce s-a întâmplat?

Inedit

Un nou incendiu în Grecia. Ce s-a întâmplat?

Duminică a izbucnit un nou incendiu în Grecia. Este vorba despre un incendiu de vegetație. Aproape 500 de persoane au fost evacuate din insula Evia, ce se află aproape de Atena. Măsurile acestea au fost luate după tragedia ce a avut loc cu aproape o lună în urmă. Atunci, incendiile au făcut prăpăd aproape de capitala Greciei. Ce s-a întâmplat acum?

Un nou incendiu în Grecia! Coșmmarul nu s-a terminat!

Au fost luate măsuri de precauție. Astfel, aproape 500 de persoane au fost evacuate, având în vedere tragedia prosdusă cu nici măcar o lună în urmă. Acele persoane au fost evacuate din satele Kontodespoti şi Stavros. Regiunea afectată de noul incendiu se află la aproape 70 de kilometru de Atena. La fața locului au fost trimiși 250 de pompieri. De asemenea, au fost trimise 62 de autospeciale pentru a fi strinse incendiile de vegetație.

Cu puțin timp în urmă, incendiile au făcut prăpăd în Grecia. Mai mult de 3.500 de case au fost afectate de acel incendiu. 1.000 dintre ele trebuie să fie demolate pentru că au fost distruse în totalitate de tragedie.

În urma incendiilor ce au lăsat în urmă o durere imensă petru cei ce i-au pierdut pe oamenii dragi, presa și opoziția din Grecia au criticat dur autoritățile. Aceștia au crititcat modul în care autoritățile au reacționat în cazul acestei calamități. Asta având în vedere că incendiile de vegetație sunt relativ frecvente în Grecia.

Acum, un nou incendiu de vegetația a izbucnit în Grecia. S-au luat măsuri de precauție ținând cont de ceea ce s-a întâmplat cu nici o lună în urmă. Mai jos vei găsi un material video ce arată ce s-a întâmplat de data aceasta, când a izbucnit un alt incendiu de vegetatție. Imaginile au un anumit impact asupra oamenilor, având în vedere cele întâmplate cu puțină vreme în urmă. Atunci, incendiul a făcut părăpd. Pierderile au fost însemnate.

Sursă video: express.co.uk

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top