Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop săptămânal 20 - 26 august 2018 Berbec

Horoscop saptamanal

Horoscop săptămânal 20 – 26 august 2018 Berbec

Horoscop săptămânal 20 – 26 august 2018 Berbec. Vor fi șapte zile în care Berbecii trebuie să fie atenți la ceea ce se întâmplă în viața lor. La nevoie, vor lua decizii ce le pot schimba radical viața. Iată ce îți rezervă astrele în zilele care urmează.

Apasă pe zodia ta pentru a citi horoscopul integral săptămânal 20 – 26 august 2018: BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARĂ, BALANȚĂ, SCORPION, SĂGETĂTOR, CAPRICORN, VĂRSĂTOR, PEȘTI.

Horoscop săptămânal 20 – 26 august 2018 Berbec

Din punct de vedere sentimental, ceva parcă nu merge bine pentru Berbeci. Simt că își pierd încrederea în relație, în partenerul de cuplu, ba chiar și în propria persoană. Este bine să fie atenți la cum decurg lucrurile în relație. Și, la nevoie, să ia msăsuri. Trebuie să știe dacă mai este sau nu mai este ceva de făcut pentru a salva acea relație. Soluții se vor găsi. Dar trebuie ca ei și partenerii de viață să fie dispuși să depună efort pentru a repara ceea ce nu funcționează între ei.

Din punct de vedere profesional, totul este în regulă. Ești în acea etapă în care simți că lumea e a ta în ceea ce privește cariera. Poți face orice, nimic nu te sperie. Însă, ai vrea, totuși, ami mult de la tine. Simți că te poți implica în mai multe proiecte. Și este posibil chiar să faci asta în ultimele zile ale acestei săptămâni. Vrei să îți dovedești în primul rând ție că poți face mai mult.

Financiar, poți să spui că se putea mai rău. Nu te plângi. Încerci să vezi partea plină a paharului. Asta după ce ai traversat o perioadă destul de dificilă din punct de vedere financiar. Acum ai încpeut să apreciezi mai mult ceea ce ai și nu te mai plângi așa ușor pentru ceea ce îți lipsește din punct de vedere material.

În privința sănătății, nu îți face griji! Vei avea o săptămână bună, fără nicio problemă în acest sens. Ai grijă, totuși, să te și odihnești atunci când simți că obosești.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop saptamanal

To Top