Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop săptămânal 20 - 26 august 2018 pentru fiecare zodie

Horoscop saptamanal

Horoscop săptămânal 20 – 26 august 2018 pentru fiecare zodie

Horoscop săptămânal 20 – 26 august 2018 pentru fiecare zodie. Se anunță o săptămână destul de intensă pentru fiecare semn zodiacal. Află detaliile.

Apasă pe zodia ta pentru a citi horoscopul integral săptămânal 20 – 26 august 2018: BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARĂ, BALANȚĂ, SCORPION, SĂGETĂTOR, CAPRICORN, VĂRSĂTOR, PEȘTI.

Horoscop săptămânal 20 – 26 august 2018 pentru fiecare zodie

BERBEC. Vor fi șapte zile în care Berbecii trebuie să fie atenți la ceea ce se întâmplă în viața lor. La nevoie, vor lua decizii ce le pot schimba radical viața. Iată ce îți rezervă astrele în zilele care urmează. Din punct de vedere sentimental, ceva parcă nu merge bine pentru Berbeci. Simt că își pierd încrederea în relație, în partenerul de cuplu, ba chiar și în propria persoană. Este bine să fie atenți la cum decurg lucrurile în relație. CITEȘTE CONTINUAREA AICI.

TAUR. Cei născuți sub acest semn zodiacal sunt pe cale să își schimbe radical viața. Totuși, trebuie să ia în calcul anumite aspecte atunci când iau decizii foarte importante. În ceea ce privește viața sentimentală, Taurii au de trecut anumite obstacole în primele zile ale săptămânii. Acești nativi vor fi nevoiți să își dovedească sentimentele pentru partenrul sau partenera de cuplu. După acea perioadă mai agitată de la începutul săptămânii, totul va decurge bine în ceea ce privește viața sentimentală. CITEȘTE CONTINUAREA AICI.

GEMENI. Gemenii vor avea o săptămână încărcată. Acești nativi trebuie să găsească o modlaitate prin care să se împartă în toate direcțiile așa încât să pună totul la punct. Iată ce îți rezervă astrele. Viața sentimentală a Gemenilor va fi o provocare pentru acești nativi în zilele care urmează. Trebuie să fie alătri de persoana iubită și să îi arate că se implică suficient și în relație. Este posibil ca din cauza faptului că petrec puțin timp împreună, Gemenii și parteerii de cuplu să aibă unele conflicte. Ce este de făcut? Este bine să se găsească o modalitate prin care să se rezolve cât mai repede conflictele. CITEȘTE CONTINUAREA AICI.

RAC. Săptămâna aceasta Racii vor fi extrem de ambițioși. Vor ajunge acolo unde nici măcar nu îndrăzneau să viseze. Iată ce îți rezervă astrele dacă te-ai născut sub acest semn zodiacal. În privința vieții sentimentale, Racii nu trebuie să își facă griji. Relația cu partenerul de viață nu va întâmpina nicio problemă. Și asta deoarece acești nativi au înțeles în trecut cât de importantă este comunicarea în relație. Acum știu ce să facă și ce să evite pentru a nu intra din nou în conflict cu partenerii de viață. Așadar, toate bune și frumoase în ceea ce privește viața sentimentală a acestor nativi. CITEȘTE CONTINUAREA AICI.

LEU. Vrei să afli adevărul cu orice preț. Nu suporți nedreptățile și ești dispus să lupți până la final pentru a face dreptate. În ceea ce privește viața sentimentală, lucrurile vor fi în general bune. Desigur, vor exista și mici excepții. Spre finalul acestei perioade, este posoibil să apară mici conflicte între ei și partenerii de cuplu. Au senzația că rutina a început să își facă apariția în relația lor și nu știu cum să procedeze în acest sens. Dar comunicarea cu siguranță va fi utilă în cazul acestor nativi. Nu trebuie să vadă în această problemă ceva ce nu are rezolvare. CITEȘTE CONTINUAREA AICI.

FECIOARĂ. Săptămâna aceasta va fi una în care Fecioarele trebuie să pună la punct multe detalii legate de propria viață. Simt că au nevoie de mai mult și au de gând să ia măsuri în acest sens. Iată ce se va întâmpla cu acești nativi. Din punct de vedere sentiental, Feicoarele întâmpină unele dificultăți. S-au adunat mai multe lucurri care îi fac pe acești nativi să creadă că relația de cuplu începe să aibă unele probleme. Poate totuși să fie totul doar în imaginaia lor, ori să exgareze micile probleme pe care le au și să le considere mai grave decât sunt în realitate. Este bine să discute cu calm cu partenerul de cuplu. Prin comunicare și prin sinceritate se pot rezolva problemele. CITEȘTE CONTINUAREA AICI.

BALANȚĂ. Este o săptămână în care nativii zodiei Balanță renunță la anumite lucruri și încep alte lucruri imediat. Fie că este vorba despre locul de muncă sau chiar de o persoană, pentru nativii zodiei a venit momentul în care trebuie să facă o alegere. CITEȘTE CONTINUAREA AICI.

SCORPION. Nativii zodiei Scorpion simt nevoia să clarfice zilele acestea anumite lucruri din viața lor. Luna plină de pe data de 26 august se face resimțită în casa familiei, iar acest lucru îi determină pe nativii zodiei să fie mai apropiați de cei dragi și să afle anumite lucruri care îi interesează din viața lor. CITEȘTE CONTINUAREA AICI.

SĂGETĂTOR. Luna plină de pe 26 august este un moment prielnic pentru nativii zodiei Săgetător care vor să își schimbe cariera ori se gândesc să învețe lucruri noi. Scorpionii sunt cunoscuți pentru faptul că petrec mult timp pentru dezvoltarea personală și pentru a cunoaște lucruri noi și nu este deloc de mirare dacă zilele acestea vor căuta cursuri de formare profesională sau se vor gândi să urmeze niște cursuri pentru a-și schimba cariera. Trebuie să aibă curajul și dorința de a face schimbări la serviciu, pentru că astrele sunt de partea lor. CITEȘTE CONTINUAREA AICI.

CAPRICORN. Nativii zodiei Capricorn sunt din nou pe val, după o perioadă în care lucrurile nu au mers tocmai bine în viața lor. Au învățat extrem de multe lucruri în ultima perioadă, iar acum au ocazia să pună în practică lecțiile primite de la ceilalți. Luna Plină de pe 26 august vine pentru nativii zodiei Capricorn cu ocazia de a investi banii câștigați. Un specialist în investiții ar fi de mare ajutor, pentru a-i sfătui ce ar trebui să facă mai departe în plan finaciar. Cei care au lucruri de vândut în această perioadă au ocazia de a face tranzacții foarte bune pentru ei, din care chiar să scoată și profit. CITEȘTE CONTINUAREA AICI.

VĂRSĂTOR. Săptămâna care urmează vine pentru nativii zodiei Vărsător cu multe schimbări. În aceste zile au ocazia să iasă în evidență și să rezolve lucruri pe care nu au reușit să le facă până acum. Însă aceste lucruri le va consuma multă energie și ar trebui să acorde mai mult timp stării de sănătate, deoarece nu este exclus să se trezească în mijlocul săptămânii extenuați și fără vlagă. Iar Luna plină de pe 26 august va influența foarte mult starea de spirit. CITEȘTE CONTINUAREA AICI.

PEȘTI. Duminică, pe data de 26 august, are loc Lună plină în Pești (opoziție între Luna din Pești și Soarele din Fecioară). Acest lucru vine cu multe schimbări pentru nativii zodiei Taur, mai ales în familie. Pentru că această lună stimulează casa trecutului, nu este exclus să apară persoane noi din trecut și să le dea nativilor zodiei Pești viața peste cap. Pot relua legăturile vechi, însă trebuie să se gândească la vechea vorbă că ciorba reîncălzită nu mai are același gust. CITEȘTE CONTINUAREA AICI.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop saptamanal

To Top