Connect with us

Revistateo.ro

Regalitate

Mama ducesei Meghan Markle vrea la Casa Regală

Mama lui Meghan Markle își dorește cu ardoare să se mute alături de fiica ei, la Casa Regală, scrie presa britanică.

Doria Raglan a devenit cunoscută publicului odată cu apariția de la nunta fiicei sale unde nu și-a putut stăpâni lacrimile de emoții.

Conform cotidianului britanic Daily Express, Doria Raglan ar vrea să plece din Statele Unite ale Americii și să stea alături de fiica ei și ginere, Prințul Harry.

Doria a fost singura persoană din familia lui Meghan care a participat la nunta regală din mai. Femeia de 62 de ani a fost tot timpul aproape de ducesă mai ales că numele ei a fost implicat fără voia ei în multe scandaluri. Nu mai aducem aminte faptul că tatăl și sora ei vitregă au făcut o serie de declarații controversate despre ducesă.

Mama ducesei este însoțită de câteva luni de un bodyguard. A renunțat la slujba de asistentă medicală din Los Angeles, conform unor apropiați.

CITEȘTE ȘI: Viitoarea cumnată a lui Meghan Markle, arestată

Cu ce se ocupa Meghan Markle înainte de a deveni actriță

„Se pregăteşte să se mute la Londra, cred că va pleca cât mai curând posibil. Vrea să locuiască cât mai aproape de fiica ei”, a declarat o prietenă a acesteia ziarului britanic, care nu a vrut să-i dezvăluie identitatea.

Tatăl lui Meghan este de departe cel mai mare inamic al fiicei sale. Presa scrie că acesta ar fi primit 113.000 de euro, aproximativ 100.000 de lire sterline pentru niște poze indecente cu fiica ei.

Doria Raglan este „extraordinar de loială lui Meghan” şi „nu ar putea să o trădeze niciodată”, spre deosebire de restul familei, a declarat prietena mamei sale ziarului Daily Express.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Regalitate

To Top