Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop saptamanal

Horoscop săptămânal 27 august – 2 septembrie 2018 Săgetător

Horoscop săptămânal 27 august – 2 septembrie 2018 Săgetător. Nativii zodiei Săgetător se bucură e o săptămână destul de liniștită, în care își pot face planuri de viitor, pot afla sfaturi prețioase și pot primi niște sume de bani neașteptate.

APASĂ pe zodia ta pentru a citi horoscopul pentru zodia ta: BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARĂ, BALANȚĂ, SCORPION, SĂGETĂTOR, CAPRICORN, VĂRSĂTOR, PEȘTI

Săgetătorii care au de făcut anumite cumpărături pentru casă și pentru familie se pot trezi în fața unor cheltuieli neprevăzute, așa că trebuie să țină cont și de acest aspect. Dacă nu sunt niște lucruri urgente de luat, cel mai bine ar fi să fie achiziționate pe rând.

Marți și miercuri sunt zile perfecte pentru nativii zodiei Săgetător care vor să își schimbă serviciul sau să negocieze un contract. Vor reuși să își expună punctele de vedere extrem de ușor, iar acest lucru trebuie fructificat din plin. De asemenea, cei care își doresc să își schimbe casa au ocazia zilele acestea să încheie un contract foarte bun pentru finanțele lor.

Mercur iese din retrogradare pe data de 27 august, iar acest lucru îi ajută pe nativii zodiei Săgetător să scape de problemele de natură emoțională. Este momentul perfect pentru a se împăca în aceste zile cu cineva ori pentru a relua o relație. Nu este exclusă nici o cerere de căsătorie ori vestea unei sarcini pentru unii nativi ai zodiei.

Nativii zodiei Săgetător primesc semnale de la o persoană specială

La finalul săptămânii, însă, aceste cadre nu vor mai fi atât de ușor de realizat, așa că trebuie să profite de primele zile ale săptămânii. Cei care sunt singuri au mari șanse să cunoască pe cineva la începutul săptămânii. Li se recomandă să fie extrem de atenți la semnele pe care cei din jur le transmit. Unele ar putea fi chiar de la o persoană pe care o plac foarte mult.

Cât despre starea de sănătate, nu se anunță prea multe schimbări, însă niște controale de rutină sunt recomandate în această perioadă. Anumite vești le-ar putea cauza emoții puternice nativilor, așa că trebuie să aibă grijă la felul în care reacționează.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop saptamanal

To Top