Connect with us

Revistateo.ro

Zodiile care au noroc la bani în luna septembrie 2018

Astro-FUN

Zodiile care au noroc la bani în luna septembrie 2018

Luna septembrie vine cu mari surprize pentru câteva zodii, care au ocazia în această perioadă să se redreseze financiar și să cumpere lucruri pe care le-au visat ani de zile.

Este luna lor, dar trebuie să fie foarte atenți la cheltuielile făcute și să nu exagereze. Iată care sunt zodiile care au noroc la bani în luna septembrie 2018:

Prima lună a toamnei se anunță extrem de benefică pentru nativii zodiei Leu. Ei au mai mereu noroc la bani, însă astrele sunt de partea lor mai mult ca niciodată. Chiar din prima săptămânii a lunii septembrie, nativii zodiei au șansa de a-și rotunji veniturile. Fie că va fi vorba despre o promovare la locul de muncă sau despre un bonus, nativii zodiei Leu vor primi aceste beneficii cu inima deschisă.

Citește și: Zodiile ghinioniste în luna septembrie 2018

Până la urmă, ei sunt obișnuiți cu un anumit stil de viață și au nevoie permanent să își cumpere lucruri frumoase și scumpe, așa că banii vin la fix pentru ei. Cei care își schimbă locul de muncă au mari șanse să primească mult mai mulți bani decât la vechiul loc de muncă. Acest lucru le va permite să își achiziționeze bilete pentru o vacanță scumpă sau să își cumpere niște lucruri scumpe pentru casă.

Citește și: Zodiile norocoase în luna septembrie

Și nativii Berbec se bucură de o lună liniștită în privința banilor. După o perioadă în care lucrurile nu au mers tocmai bine în acest sector, lucrurile se stabilizează pentru nativii zodiei, care au ocazia să își rezolve anumite datorii.

Nativii zodiei Berbec, sfătuiți să nu arunce cu banii în stânga și în dreapta

Unii vor primi niște sume importante de la rude în luna septembrie. Poate fi vorba despre o moștenire sau despre o restituire a unei datorii. Acest lucru este ca o gură de aer proaspăt pentru Berbeci, care vor putea să își cumpere anumite lucruri pe care și le doreau de mult timp.

La mijlocul lunii, nativii zodiei se pot trezi că trebuie să facă niște cheltuieli neprevăzute, așa că banii de care dispun vor fi de mare ajutor. Li se recomandă să nu facă risipă de bani pentru că astfel de situații vor mai apărea și pe viitor și trebuie să aibă tot timpul o sumă o pusă deoparte.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Astro-FUN

To Top