Connect with us

Revistateo.ro

Previziuni karmice septembrie 2018. Luna în care zodiile își schimbă viața la 180 de grade

Karmice

Previziuni karmice septembrie 2018. Luna în care zodiile își schimbă viața la 180 de grade

Previziuni karmice luna septembrie 2018. În această lună care stă să vină, mai multe semne zodiacale pășesc într-o etapă cu totul promițătoare a vieții lor.

Previziuni karmice septembrie 2018:

ZODIILE DE APĂ

Racii au parte de noi începuturi din punct de vedere financiar. Au șanse să câștige mai mulți bani din mai multe surse, folosindu-se de creativitatea și perspicacitatea specifice lor.

Scorpionii continuă pe trendul ascendent după ce luna august le-a adus numeroase benefice mai ales din punct de vedere carieristic.

Peștii sunt cu susul în jos în prima parte a lunii, asta pentru că se implică în anumite conflicte cu membrii familiei.

ZODIILE DE AER

Gemenii respiră ușurați. Ce este mai greu apune pentru ei. Apar primele raze de speranță și niște sume frumușele de bani în buzunarele lor.

Balanțele și Vărsătorii vor avea ocazia să călătorească departe. Poate că își vor găsi marea dragoste pe alte meleaguri.

ZODIILE DE FOC

Berbecii sunt gata și ei să o ia de la zero, mai ales din punct de vedere sentimental. După o vară plină de aventuri amoroase, este timpul să se așeze la casa lor. Vor începe o relație destul de serioasă.

Leii și Săgetătorii continuă să depună eforturi importante pentru consolidarea poziției lor sociale.

ZODIILE DE PĂMÂNT

Taurii fac tot posibilul să nu se mai lase afectați de problemele personale ale prietenilor. Însă, așa cum se întâmplă de cele mai multe ori, scapă de problemele celorlalți și dau de ale lor. Luna septembrie va fi dificilă.

Fecioarele și Capricornii vor ști ce mișcări să facă pentru a obține ce își doresc. Intuiția va fi de partea lor și nu le va mai juca feste așa cum s-a întâmplat de la începutul anului. Acești nativi își schimbă viața la 180 de grade chiar din prima zi a lunii septembrie.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Karmice

To Top