Connect with us

Revistateo.ro

Sfatul zilei

Sfatul zilei de 26 august 2018. Zodia care are o zi plină de emoții

Sfatul zilei de 26 august 2018. Se anunță o zi plină de emoții pentru una dintre zodii și trebuie să fie mai atentă, să nu fie rănită. Citește sfatul zilei pentru zodia ta.

Sfatul zilei de 26 august 2018

BERBEC: Ar fi bine ca astăzi să nu pleci urechea la ceea ce se spune în jurul tău și să îți vezi de planurile tale. Urmează o săptămână interesantă și trebuie să pui la punct niște lucruri. Numărul norocos al zilei este 4.

TAUR: Ai nevoie să discuți mai serios cu o persoană din anturaj, pentru a pune la punct niște lucruri serioase. Vă faceți planuri serioase de viitor, poate chiar de vacanță. Numărul norocos al zilei este 6.

GEMENI: Așteptai această zi ca pe o gură de aer proaspăt, așa că profită din plin de ea. Nu o pierde stând în casă, deoarece ai ocazia să cunoști pe cineva special dacă ieși mai des. Numărul norocos al zilei este 9.

RAC: Urmează o zi cu emoții pentru tine, însă vei reuși să faci față cu brio oricărei încercări. Ieși în oraș și sărbătorește acest succes cu prietenii și cu familia, căci meriți din plin. Numărul norocos al zilei este 2.

LEU: O bârfă spusă despre tine de cineva drag s-ar putea să îți strice complet ziua. Lămurește situația și verifică ce s-a spus înainte să reacționezi și să îi ceri socoteală. Poate este vorba despre o neînțelegere. Numărul norocos al zilei este 7.

FECIOARĂ: Simți că este nevoie să te împarți în cinci locuri, iar acest lucru îți creează o stare de neliniște și stres. Încearcă să faci lucrurile pe rând și nu te grăbi, pentru a nu da greș. Numărul norocos al zilei este 1.

BALANȚĂ: Ai nevoie de o zi alături de persoana iubită și nu îți mai trebuie nimic altceva pentru o zi liniștită. Te încarci de energie și ai ocazia să petreci niște momente de neuitat. Numărul norocos al zilei este 3.

SCORPION: Evită orice discuție în contradictoriu cu persoana iubită sau cu rudele, deoarece astăzi s-ar putea să creezi un adevărat scandal pe care nu vei reuși să îl scoți la capăt, oricât de mult ai încerca. Numărul norocos al zilei este 5.

SĂGETĂTOR: Ai ocazia să primești niște sfaturi valoroase de la cineva foarte bine informat. Folosește informațiile primite, fie că este vorba despre viața personală sau de carieră și vei avea mult succes zilele viitoare. Numărul norocos al zilei este 8.

CAPRICORN: Ar fi bine să fii mai atent la discuțiile cu partenerul de viață și să îl asculți mai bine. Așa puteți afla multe lucruri unul despre celălalt. Numărul norocos al zilei este 2.

VĂRSĂTOR: Nu-ți pierde timpul astăzi făcând lucruri în care nu crezi și găsește ceva care să îți facă mare plăcere, să te motiveze și să le arăți și celorlalți calitățile tale. Numărul norocos al zilei este 13.

PEȘTI: Ai ajuns la capătul răbdării și trebuie să te calmezi, să inspiri adânc și să o iei de la capăt. Nu este sfârșitul lumii dacă nu îți iese ceva, o să răsară soarele și pe strada ta. Numărul norocos al zilei este 4.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Sfatul zilei

To Top