Connect with us

Revistateo.ro

Sfatul zilei de 28 august 2018 pentru fiecare zodie

Sfatul zilei

Sfatul zilei de 28 august 2018 pentru fiecare zodie

Citește sfatul zilei de 28 august 2018 și află care sunt principalele provocări ale momentului pentru zodia ta.

Sfatul zilei de 28 august 2018

BERBEC: Ia-ți inima în dinți și spune ce te frământă. Sinceritatea va fi întotdeauna apreciată, chiar dacă mulți vor strâmba din nas. Numărul norocos al zilei: 7.

TAUR: Totul se pregătește din timp, mai ales dacă trebuie să mergi în locuri unde e nevoie să fii pe fază, adică să ai informațiile la zi pentru a intra în dezbatere. Numărul norocos al zilei: 10.

GEMENI: Poți face foarte multe lucruri folosindu-te de fler, de imaginația cu care te poți lăuda fără să pari exagerat. Numărul norocos al zilei: 3.

RAC: Alege calitatea, nu cantitatea. Nu uita că nu tot ce zboară se și mănâncă. Numărul norocos al zilei: 1.

LEU: Pleci la drum cu o serie de prejudecăți și ești nevoit să faci concesii la care nu te gândeai niciodată. Numărul norocos al zilei: 2.

FECIOARĂ: Pare o zi liniștită, o zi benefică pentru a o lua de la zero. În tine stă puterea de a schimba ceva cu adevărat. Numărul norocos al zilei: 9.

BALANȚĂ: Privește cu încredere spre viitor. Ai nevoie de optimism în viața ta, de mai multă încredere în forțele tale. Numărul norocos al zilei: 5.

SCORPION: Caută adevărul acolo unde nu l-ai căuta în mod logic. Unele lucruri surprind chiar și atunci când crezi că le-ai văzut pe toate. Numărul norocos al zilei: 11.

SĂGETĂTOR: Nu te mai ruga de nimeni să te ajute. Lasă-i în pace și învață să te ajuți singur. Numărul norocos al zilei: 8.

CAPRICORN: Pune-te pe locul întâi înainte de orice. Tu ești cel mai important pentru tine din toate punctele de vedere. Numărul norocos al zilei: 4.

VĂRSĂTOR: Retrăiești niște momente mai vechi la un alt nivel. Lasă sufletul să fie liber. Numărul norocos al zilei: 13.

PEȘTI: Totul va fi bine. Important e să nu îți faci griji înainte ca un lucru rău să se producă. Numărul norocos al zilei: 33.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Sfatul zilei

To Top