Connect with us

Revistateo.ro

Cum îți prelungești viața cu 14 ani. Trucurile pe care toți trebuie să le știe

Sanatate

Cum îți prelungești viața cu 14 ani. Trucurile pe care toți trebuie să le știe

Aproape că nu există persoană care să nu își dorească să trăiască foarte mulți ani, iar timpurile noastre le permit oamenilor să ajungă la vârste din ce în ce mai îndelungate.

După dispariția unor boli periculoase, precum febra tifoidă și ciuma, oamenii au început să trăiască din ce în ce mai mult.

Cu toate acestea, există unele pericole care ne împiedică să ajungem la o vârstă înaintată, precum hormonii din alimente și chimicalele folosite pentru tratarea animalelor și a solului.

Citește și: Cum elimini energiile negative din viața ta

Iată care sunt sfaturile care te pot ajuta să trăiești chiar și cu 14 ani mai mult, potrivit specialiștilor.

Citește și: Dacă ai aceste semne pe față, nu le îndepărta acasă! Ce sunt, de fapt

Medicina naturopată este relativ nouă în lume. Datoria naturopatului este de a cunoaşte omul şi de a remedia starea de dezechilibru, indiferent de gen ori vârstă, prin toate mijloacele naturale.

Această medicină ajută la vindecarea cancerului, a bolilor de inimă, precum și a obezității și a infertilității.

Americanii, spre exemplu, au o speranță de viață mai scurtă decât locuitorii altor țări cu venituri mari, iar stilul de viață și alimentația sunt principalele vinovate.

Iată ce poți face pentru a trăi cu 14 ani mai mult:

Consumă legume proaspete pe cât de mult posibil. Pe farfurie, jumătate dintre alimente trebuie să fie legume verzi, ca spanac, mazăre, kale, broccoli, conopidă.

Citește și: Rețeta tibetană care prelungește viața. Cum se prepară

Nu uita de proteine zilnic. Peștele sălbatic, carnea roșie, avocado, uleiul de cocos, nucile, semințele și uleiul de măsline sunt surse excelente de fibre.

Hidratează-te zilnic corespunzător cu apă plată și cu ceaiuri. Trebuie să bei 40 de ml de apă per kilogram corp. Așadar, dacă ai 50 de kilograme, bea 2 litri de apă zilnic.

Renunță la mâncărurile procesate, la cele care au zahăr adăugat și grăsimi trans. Învață să citești etichetele de pe fiecare aliment cumpărat.

Redu consumul de alcool, pe cât de mulți poți.

O regulă de aur care prelungește viața este să râzi în fiecare zi. Acest lucru ajută la stimularea sistemului imunitar și dormi până la cel târziu 11 seara. Mergând mai târziu de această oră la somn, cortizoul, stresul hormonului, este la un nivel ridicat și periculos.

Între 11 seara și 3 dimineața, corpul se regenerează, așa că odihna este foarte importantă.

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Sanatate

To Top