Connect with us

Revistateo.ro

Horoscopul lunii septembrie 2018. Una dintre zodii primește mulți bani moștenire

Horoscop Lunar

Horoscopul lunii septembrie 2018. Una dintre zodii primește mulți bani moștenire

HOROSCOPUL LUNII SEPTEMBRIE 2018. Toamna are o influenta aparte asupra oamenilor. Si nu este vorba neaparat despre obisnuitele „depresii” specifice sezonului, ci de mecanisme mult mai fine prin care natura si planetele ne ghideaza actiunile.

Iată ce se va întâmpla cu fiecare zodie în parte în luna septembrie

Horoscop septembrie 2018: Berbecii ar putea primi o mostenire

Aproape toata luna, Soarele se va afla in casa a 6-a, a muncii si sanatatii. Ceea ce inseamna ca in septembrie principalele evenimente vor fi legate de cele doua domenii. Indiferent de ceea ce se intampla la locul de munca, nu cedati si nu permiteti nimanui sa profite de bunatatea dumneavoastra. Pe de alta parte, astrologii va sfatuiesc sa va pastrati calmul in orice situatie. Temperamentul aprig va poate juca feste, mai ales in viata personala. Dati dovada de intelepciune si faceti un pas inapoi cand constatati ca, uneori, s-a ajuns prea departe.

Citește și: Horoscop lunar septembrie 2018 Integral

Horoscop septembrie 2018 Taur: Taurii vor avea parte de aventuri amoroase!

Cei mai multi dintre nativii Taur vor petrece luna septembrie muncind pe branci. Vara a luat sfarsit si trebuie sa reveniti la obligatiile dumneavoastra. In a doua jumatate a intervalului veti avea nevoie de sfatul unei persoane apropiate.

Horoscop septembrie 2018. Rac: Nu demisionati inainte de gasi alt job!

Pentru cei nascuti in semnul Racului, prima luna de toamna va fi deosebit de activa, complicata din toate punctele de vedere, dar bogata in evenimente si foarte productiva. In septembrie nu trebuie numai sa munciti pe branci la proiecte noi, dar si sa depuneti eforturi uriase pentru a va proteja rezultatele obtinute.

Citește și: Horoscop săptămânal 3 – 9 septembrie 2018 INTEGRAL

Horoscop septembrie 2018 Leu: Leii se vor bucura de multi bani!

In septembrie 2018 puteti aduna roadele a ceea ce ati semanat lunile trecute. Si chiar daca, la modul general vorbind, nu exita motive deosebite de neliniste, astrologii va avertizeaza ca trebuie sa ramaneti vigilanti. Mai ales la semnarea unor documente importante.

Horoscop septembrie 2018 Fecioară : O luna cu suisuri si caderi pentru Fecioare

In cazul navitilor Fecioara, luna septembrie poate fi caracterizata ca o perioada extraordinara de contradictorie. Suisurile si succesele vor fi urmate de caderi si esecuri.

Citește continuarea pe romaniatv.net.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Lunar

To Top