Connect with us

Revistateo.ro

Sfatul săptămânii

Sfatul săptămânii 3 – 9 septembrie 2018. Zodiile care primesc lecții importante de la cei dragi

Sfatul săptămânii 3 – 9 septembrie 2018. Urmează o perioadă plină de neprevăzut. Citește sfatul săptămânii și află care sunt principalele provocări ale momentului pentru zodia ta în primele zile ale toamnei.

BERBEC: Ai nevoie de ajutorul celor dragi pentru a trece mai ușor peste un moment greu din viața ta. Prietenii la nevoie se cunosc, iar zilele acestea vei afla în ce te poți baza. Zile bune: marți și joi.

TAUR: Un ajutor din partea unui prieten te scoate dintr-un impas financiar și îți dă imboldul pentru a contina în demersurile tale. Va fi ca o gură de aer proaspăt, iar cândva va trebui să îi întorci favorul. Zile bune: joi și sâmbătă.

GEMENI: Nu mai ține cont de părerile celor din jur și bucură-te de lucrurile pe care le ai și de omul care ai devenit. Gura lumii poate spune multe, dar tu știi exact că poți mai mult. Zile bune: vineri și duminică.

RAC: Învață să ai mai multă răbdare și poate astfel vei reuși să cunoști pe cineva special. Fiind închis în tine, nu ai nicio șansă să fii remarcat de cineva din jurul tău. Zile bune: sâmbătă și duminică.

Citește și: Previziunile astrologilor pentru 2018 – 2020: Saturn în Capricorn. Astrele le oferă o lecție importantă acestor 7 zodii

LEU: Evită discuțiile în contradictoriu și păstrează-ți calmul, mai ales la serviciu. Nu ai vrea să regreți anumite lucruri pe care le poți spune la nervi. Zile bune: miercuri și joi.

FECIOARĂ: Dă dovadă de maturitate în relațiile cu cei care sunt mai tineri decât tine și oferă-le lecții de viață fără a-i descuraja. Ai tendința de a-i submina pe cei din jur zilele acestea. Zile bune: luni și vineri.

BALANȚĂ: Recunoaște-ți greșelile și învață să faci niște alegeri mai inspirate zilele acestea. De aceste alegeri depinde liniștea ta pentru următoarele luni. Zile bune: miercuri și duminică.

Citește și: Previziuni karmice 3 – 9 septembrie 2018

SCORPION: Renunță la lucrurile din trecut care nu te mai motivează și care nu îți mai fac plăcere. Orice început are și un sfârșit, iar lucrurile pot deveni mai frumoase dacă înveți să le cerni. Zile bune: marți și joi.

SĂGETĂTOR: Petrece mai mult timp cu cei dragi ție și învățați împreună lucruri noi. Puteți să vă faceți amintiri împreună, pe care să le prețuiești pentru mult timp. Zile bune: luni și vineri.

CAPRICORN: Învață să mai renunți la tabieturile tale, care poate că nu sunt pe placul celor din jurul tău, fii puțin mai flexibil și vei avea numai de câștigat. Zile bune: marți și sâmbătă.

VĂRSĂTOR: Încearcă să îți ții sub control zilele acestea comportamentul de aventurier, pentru a nu pierde tot ceea ce ai construit cu persoana iubită. Un flirt poate distruge totul. Zile bune sâmbătă și duminică.

PEȘTI: Ar fi bine ca zilele acestea să revii cu picioarele pe pământ și să încerci să fii ceva mai precaut și mai serios în lucrurile pe care le faci. Dacă visezi prea mult, uiți ce conteează cu adevărat. Zile norocoase: vineri și sâmbătă.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Sfatul săptămânii

To Top