Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop săptămânal 17 - 23 septembrie 2018 Pești

Horoscop saptamanal

Horoscop săptămânal 17 – 23 septembrie 2018 Pești

Horoscop săptămânal 17 – 23 septembrie 2018 Pești. Unii nativi ai zodiei vor petrece aproape toată săptămâna în convalescență, însă dacă vor avea mai multă grijă de ei, în numai câteva zile vor reuși să fie din nou într-o formă de zile mari și să se ocupe de lucrurile care contează cel mai mult pentru ei.
APASĂ pe zodia ta pentru a citi horoscopul pentru zodia ta: BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARĂ, BALANȚĂ, SCORPION, SĂGETĂTOR, CAPRICORN, VĂRSĂTOR, PEȘTI.

Cei care nu resimt probleme de sănătate sunt sfătuiți să facă niște controale de rutină, prevenția este foarte importantă în această perioadă. Nu ar strica și o alimentație ceva mai sănătoasă și niște ieșiri cu cei dragi pentru a le ridica moralul.

Cât despre viața profesională, astrele nu sunt de partea nativilor zodiei Pești în această săptămână, așa că li se recomandă să nu se grăbească să rezolve anumite lucruri. În aceste zile riscă să facă anumite greșeli, așa că ar fi bine să fie atenți la ceea ce semnează și la discuțiile cu superiorii.

Cei care își caută un loc de muncă ar șanse abia spre finalul săptămânii să aibă succes. Cei care vor să își schimbe locul de muncă sunt sfătuiți să mai amâne această decizie.

Niște ieșiri cu superiorii și cu colegii i-ar putea ajuta pe nativii zodiei Pești să afle ceea ce li se cere exact de la locul de muncă, pentru a se redresa. Niște sume de bani ar putea să apară abia pe la finalul săptămânii, însă așa cum vin, tot la fel de repede se duc și trebuie să fie atenți cum îi gestionează.

Nativii zodiei își pot cumpăra niște lucruri valoroase

Niște împrumuturi sunt binevenite, mai ales la începutul săptămânii, atunci când o persoană dragă vine cu o soluție salvatoare. Alți nativi pot primi în această săptămână un împrumut pentru a face o cumpărătură importantă. Poate fi vorba despre o casă sau de o mașină, însă aceste tranzacții le vor aduce multă bucurie.

În viața familială, lucrurile pot merge bine numai dacă Peștii reușesc să își păstreze calmul și nu caută ceartă în aceste zile. Ar putea exista niște discuții cu partenerul de viață despre niște cumpărături, însă nu va fi ceva foarte grav.

Peștii își pot face planuri de weekend cu partenerul de viață, iar o ieșire cu acesta îi va ajuta să se destindă și să scape de anumite griji.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop saptamanal

To Top