Connect with us

Revistateo.ro

SPIRITUALITATE. Sfaturi pentru a scapa de cosmaruri si insomnii cu ajutorul plantelor si aromelor

Stiri

SPIRITUALITATE. Sfaturi pentru a scapa de cosmaruri si insomnii cu ajutorul plantelor si aromelor

Fara sa ne dam seama, de multe ori, visam ceea ce gandim inainte sa punem capul pe perna si asta ne provoaca de multe ori cosmaruri si insomnii. Iata cateva sfaturi pentru a scapa de cosmaruri si insomnii cu ajutorul plantelor si aromelor, si, de asemenea, afla care este pozitia corecta a capului pe perna pentru un somn linistitor.

Pentru a evita cosmarurile, incearca sa adormi pe muzica linistitoare, chiar muzica clasica, si pulverizeaza in dormitor oricare dintre urmatoarele arome: pafum de mosc, ulei volatil de trandafir, flori de camp sau tamaie. In caz de insomnii, puteti consuma un extract din macerat de sunatoare combinat cu trei linguri de tinctura de lavanda, trei linguri tinctura de sulfina si trei linguri tinctura de talpa gastii.

Cosmarurile mai pot fi alungate cu o lingura rasa de pulbere de sunatoare, denumita si iarba spaimelor deoarece alunga toate spaimele. Tineti aceasta planta timp de 10 minute sub limba si apoi inghititi cu putina apa, dupa care nu consumati niciun alt aliment timp de o jumatate de ora.

Atentie foarte mare si la pozitia in care dormiti: Intotdeauna dormiti cu capul orientate inspre sud sau sud-est, deoarece va regenerati creierul si toate starile psihice ulterioare. Daca doriti sa aveti vise profunde, dormiti cu capul orientate inspre nord sau nord-est, pe partea stanga a corpului. Daca doriti o schimbare fundamentala in viata dumneavoastra si doriti sa vi se arate in vise lucrurile bune care vi se vor intampla, dormiti cu capul spre apus (vestul geografic), de preferinta pe spate.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top