Connect with us

Revistateo.ro

Sfatul săptămânii 17 – 23 septembrie 2018 pentru fiecare zodie

Sfatul săptămânii

Sfatul săptămânii 17 – 23 septembrie 2018 pentru fiecare zodie

Sfatul săptămânii 17 – 23 septembrie 2018 pentru fiecare zodie. Este o perioadă a regăsirilor pentru multe zodii. Iată ce te îndeamnă astrele să faci în această săptămână.

Citește sfatul săptămânii 17 – 23 septembrie 2018 pentru zodia ta:

BERBEC: Ai ocazia în această săptămână să începi relații noi, să le închei pe cele care nu îți mai aduc bucurie și care nu te mai împlinesc. Cere-ți iertare de la cei cărora le-ai greșit și mergi mai departe. Zile norocoase: miercuri și vineri.

TAUR: E săptămâna în care trebuie să faci multe schimbări în plan financiar, așa că ai grijă ce cumperi și la ce renunți, pentru că s-ar putea să ai nevoie de anumite lucruri. Zile norocoase: joi și vineri.

GEMENI: Ai o săptămână în care poți să le dovedești tuturor lucrurile de care ești în stare, așa că trage tare și gândește-te la beneficiile ulterioare. Cineva important îți va observa determinarea. Zile norocoase: marți și joi.

RAC: Pentru tine este o săptămână în care poți să faci pace cu anumiți oameni din viața ta sau să te detașezi complet de ei. Chiar dacă acest lucru te va debusola, la finalul săptămânii îți vei da seama că e alegerea corectă. Zile norocoase: miercuri și duminică.

LEU: Ești în centrul atenției în aceste zile și o persoană importantă poate intra în viața ta, pentru a te schimba pentru totdeauna. Depinde de tine cum gestionezi această întâlnire. Zile norocoase: luni și vineri.

FECIOARĂ: Încearcă să iei lucrurile așa cum vin și să le rezolvi pe rând, pentru a nu te trezi că nu ai timp de nimic. Nu încerca să prinzi doi iepuri deodată, pentru că s-ar putea să eșuezi. Zile norocoase: marți și miercuri.

BALANȚĂ: Preocupă-te mai mult de tine și lasă-i pe ceilalți să își rezolve singuri problemele. În aceste zile ai nevoie să ai grijă de tine, să te bucuri de lucrurile din jur și să cunoști oameni noi. Zile norocoase joi și sâmbătă.

SCORPION: Deciziile pe care trebuie să le iei în aceste zile te vor pune la încercare, mai ales că nu toată lumea va fi mulțumită de alegerile tale. Ascultă-ți instinctul și mergi mai departe. Zile norocoase: joi și vineri.

SĂGETĂTOR: Săptămâna aceasta dai un test de rezistență și înveți cum să te împarți eficient între casă și familie. Ești o singură persoană, așa că nu încerca mai multe lucruri decât poți. Zile norocoase: luni și vineri.

Nativii zodiei Vărsător traversează o perioadă agitată

CAPRICORN: Ai șansa să intri în grațiile unei persoane zilele acestea, așa că fii pe fază și arată cât de capabil ești. Nu te pripi și nu face lucrurile numai de dragul de a le face, pentru că s-ar putea să greșești. Zile norocoase: joi și duminică.

VĂRSĂTOR: Traversezi o perioadă agitată, dar acest lucru nu te sperie și vrei să dai tot ce ai mai bun. Ai ocazia să faci lucruri mărețe, însă acest lucru s-ar putea să se răsfrângă asupra ta și să te epuizeze. Zile norocoase: miercuri și duminică.

PEȘTI: Fii mai atent la semnalele pe care ți le transmit ceilalți, deoarece s-ar putea ca unele cuvinte să le înțelegi greșit și să te trezești într-o situație delicată pentru tine și pentru celelalte persoane. Zile norocoase: vineri și sâmbătă.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Sfatul săptămânii

To Top