Connect with us

Revistateo.ro

Ce slăbiciuni au mamele, în funcție de zodie

Astro-FUN

Ce slăbiciuni au mamele, în funcție de zodie

Dacă unele femei sunt extrem de drăgăstoase cu copiii lor, altele adoptă încă de la început o poziție mai rezervată, lăsând copilul să devină extrem de independent.

Gemenele Ofhira și Tali Edut, cunoscute drept AstroTwins, au alcătuit o listă a punctelor sensibile ale mamelor. Iată ce slăbiciuni au mamele, în funcție de zodie:

Mama Berbec este obsedată ca totul în jurul său să fie perfect, fără excepție. Și copiii trebuie să fie astfel, așa că mama născută în zodia Berbec va apela la o educație spartană pentru ca cei mici să se ridice la nivelul așteptărilor sale.

Mama Taur este destul de materialistă, iar acel lucru se va putea transmite și copiilor săi, care vor avea impresia că așa este corect. În plus, mama născută în zodia Taur este sfătuită să fie mai tolerantă cu cei din jurul său, inclusiv cu copiii și să renunțe la încăpățânarea caracteristică.

Citește și: Zodiile afectate de echinocțiul de toamnă

Mama Gemeni poate fi inconsecventă în educația copiilor, mai ales că vrea să îi învețe multe lucruri noi, din numeroase domenii. Cel mai bine ar fi să îi lase pe aceștia să facă alegeri uneori și să nu îi zăpăcească luând decizii contradictorii.

Mama Rac are tendința de a fi puțin prea protectoare, iar din acest motiv, copiii se vor simți mereu închiși și fără posibilitatea de a se exprima liber. Trebuie să învețe să aibă mai multă încredere și să nu mai fie mereu cu un pas în spatele lor, pentru a-i prinde.

Cât despre mama Leu, aceasta poate deveni uneori mult prea egoistă și prea superficială, iar acest lucru se poate răsfrânge și asupra copiilor. Aceste mame sunt sfătuite să își arate mai des sentimentele în fața copiilor.

Mama Fecioară este dependentă de un program bine pus la punct, iar atunci când ceva iese din rutină, se declanșează haosul. I se recomandă să fie mai înțelegătoare și mai flexibilă cu cei mici.

Mama Balanță discută uneori pe un ton prea matur cu cei mici

Mama Balanță uită uneori că cei mici nu au capacitatea să înțeleagă chiar totul și are prea multe așteptări de la ei, iar acest lucru îi va dăuna în relația cu ei. Va veni și ziua în care vor discuta de la egal la egal.

Citește și: Zodiile care au puteri magice. Viitorul li se schimbă peste noapte

Mama Scorpion tinde să își controleze copiii, iar de multe ori își va ieși din fire dacă un lucru nu îi va fi pe plac. Prin acest comportament, poate deteriora relația cu cei mici.

Despre mama Săgetător se spune că spune prea des lucrurilor pe nume, iar unele adevăruri ar trebui să fie spuse cu blândețe copiilor. Unele lucruri e mai bine să rămână nespuse, pentru a avea o relație perfectă cu copiii.

Mama Capricorn tinde să preia singură toate sarcinile casei

Mama Capricorn tinde să muncească prea mult și să facă adesea și lucrurile pe care copiii trebuie să le ducă la îndeplinire. Cei mici vor primi un mesaj greșit despre rolul pe care îl au.

Cât despre mama Vărsător, se spune că aceasta este mult prea schimbătoare uneori, în jurul copiilor, dar și în jurul celorlalți. Iar cei mici au nevoie de o rutină și de niște reguli, pentru a funcționa așa cum trebuie.

Mama Pești trebuie să învețe să fie mai blândă cu copiii și să nu îi manipuleze. Chiar dacă are tendința de a scoate adevărul la iveală și de a manipula, în relația cu copiii, trebuie să fie mai cumpătată.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Astro-FUN

To Top