Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop săptămânal 24 - 30 septembrie 2018 Vărsător

Horoscop saptamanal

Horoscop săptămânal 24 – 30 septembrie 2018 Vărsător

Horoscop săptămânal 24 – 30 septembrie 2018 Vărsător. Pentru nativii acestei zodii se anunță o săptămână de excepție, de care trebuie să profite din plin. Nu se vor mai întâlni prea curând cu aceste oportunități, așa că ar trebui să bate fierul cât e cald.

APASĂ PE ZODIA TA PENTRU A CITI HOROSCOPUL INTEGRAL: BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARĂ, BALANȚĂ, SCORPION, SĂGETĂTOR, CAPRICORN, VĂRSĂTOR, PEȘTI

Luna plină de marți se suprapune peste axa autocunoașterii tale, iar acest lucru duce la schimbări radicale în viața ta. Unii nativi se vor bucura de o schimbare a locului de muncă ori de o mărire de salariu, în timp ce alți nativi pot renunța complet la viața de până acum pentru o altă viață.

Se mută din oraș sau din țară, renunță la o relație de lungă durată și încep o alta nouă. Vor fi evenimente care pentru ceilalți vor părea prea mult, însă pentru nativii zodiei sunt exact lucrurile de care au nevoie acum.

La serviciu, mulți nativi Vărsător încep să fie din ce în ce mai apreciați de către superiori. Relația cu ceilalți colegi este foarte bună, iar la finalul săptămânii unii dintre ei pot avea parte de ieșiri în aer liber împreună. Chiar dacă va fi o săptămână solicitantă la serviciu, beneficiile vor fi pe măsură și nu vor resimți oboseala la fel ca în alte dăți.

Fii serios în ceea ce faci și ai grijă ca șefii să vadă cât de mult te străduiești și astfel să îți aprecieze munca.

În viața de familie, lucrurile pot lua întorsături neașteptate

Cât despre starea de sănătate, nu se anunță schimbări majore. Însă, nu este niciodată o idee rea pentru niște controale de rutină, mai ales dacă aveai în plan să faci niște analize. Odihnește-te mai mult și nu abuza de ieșirile în oraș, pentru că te-ai putea obosi peste măsură.

În viața de familie, lucrurile pot lua întorsături care să îi bulverseze pe nativii zodiei, așa că trebuie să fii pregătit pentru discuții serioase sau să dai niște explicații.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop saptamanal

To Top