Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop săptămânal 24 - 30 septembrie 2018 Integral

Horoscop saptamanal

Horoscop săptămânal 24 – 30 septembrie 2018 Integral

Horoscop săptămânal 24 – 30 septembrie 2018 Integral. Iată care sunt previziunile pentru ultima săptămână din luna septembrie.

Horoscop săptămânal 24 – 30 septembrie 2018 Integral:

APASĂ PE ZODIA TA PENTRU A CITI HOROSCOPUL INTEGRAL: BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARĂ, BALANȚĂ, SCORPION, SĂGETĂTOR, CAPRICORN, VĂRSĂTOR, PEȘTI

BERBEC: Primele zile ale săptămânii readuce într-o manieră cu totul inedită trecutul în viața ta. Vei avea parte de tot felul de flash-uri care vor veni în mintea ta.

Se poate spune că abia de acum vei înțelege de ce anumiți oameni ți-au greșit atunci când tu îi judecau. Abia acum vei înțelege de ce anumiți prieteni au considerat că ai acționat greșit, că ai dezamăgit.

TAUR: Poate că nu ai idee cum să te faci înțeles și în efortul tău de a explica exact ce ai în minte, reacționezi cu stângăcii.

Din diferitelor interpretări ale comportamentului tău, interpretări pe care le pot avea nu doar apropiații ci și persoanele de care ești atras, săptămâna asta vine cu niște alegeri cruciale în dragoste.

Va trebui să te gândești la modul cel mai serios ce dorești să faci pentru fericirea ta, la ce poți renunța și unde ești dispus să faci schimbări uriașe.

GEMENI: Gemenii vor lua multe decizii neașteptate. Vor reacționa în moduri în care nici ei nu se așteptau să o facă. Dar totul va fi spre binele lor.

Vor face pași pe care nu credeau că se simt pregătiți să îi facă în relație. Nu atât de repede, cel puțin. Dar totul va fi neașteptat de bine pentru ei.

RAC: Descoperi locuri minunate în apropierea locuinței tale. Se poate spune că abia acum începi să călătorești cu adevărat, asta pentru că reușești să ajungi în niște păduri pe lângă care doar ai trecut îngândurat în alte dăți, să stai la iarbă verde lângă un loc pe care iarăși nu dădeai doi bani…

Turismul local te poate ajuta să te descătușezi de energiile negative și de pesmimism. Aceste mici excursii au rolul să te relaxeze și să îți încarce bateriile.

Ai parte de o perioadă favorabilă și din punct de vedere financiar. Munca ta este răsplătită cum se cuvine. Ai de făcut niște alegeri importante.

LEU: Luni și marți trebuie să faci multe drumuri în interes de serviciu. Vei face o serie de alegeri esențiale, necesare pentru a îndrepta situația ta profesională și financiară totodată.

Vei ajunge în niște locuri încărcate cu amintiri frumoase, niște locuri a căror energie îți vor da tot felul de stări.

Nu e exclus ca unele locuri prin care vei fi nevoit să treci să te și întristeze, însă ai norocul că vor veni momente care nu îți vor da timpul necesar să plângi.

Adevăratele frământări vor apărea din cauza relației tale de iubire. Unele reproșuri mai vechi revin în viața voastră de cuplu și te deranjează modul în care comunicați. Trebuie să rezolvați și asta.

FECIOARĂ: Se știe că Fecioarele se deprimă mai ales atunci când nu au câți bani își doresc. Deși nu sunt materialiste din fire, acești nativi au tot timpul o preocupare privind confortul de zi cu zi. Să zicem că sunt mai degrabă realiști și pragmatici și nu neapărat materialiști.

Procesele de conștiință ale Fecioarelor se vor acutiza îndeosebi în dimineața zilei de 25 septembrie. Toată ziua de luni va fi una plină de dileme care vor veni ca niște flash-uri pentru Fecioare.

Uneori e chiar indicat să mai facă niște treceri în revistă ale unor semne de întrebare ce nu își găsesc de ceva vreme răspunsul.

BALANȚĂ: Unii nativi ai zodiei Balanță pot încheia o relație de lungă durată cu persoana iubită, iar acest lucru îi va răscoli. Nu sunt obișnuiți cu acest lucru și din acest motiv nu se vor simți tocmai în largul lor.

Nu te simți tocmai bine atunci când ai discuții în contradictoriu, care îți schimbă echilibrul, însă, dacă nu mai este nimic de făcut, ar trebui să pui punct acestei povești și să o iei de la capăt.

Mai bine așa decât să rămâi într-un mediu care nu îți priește. Alți nativi, în schimb, reușesc să cunoască o persoană care să fie pe aceeași lungime de undă cu ei și să le schimbe viața definitiv. Urmează o perioadă de căutări și de tatonări și trebuie să fii cu ochii în patru, căci s-ar putea să fi atras cuiva atenția.

SCORPION: În cazul în care trebuie să pleci la drum, ar fi bine să fii mai precaut. De asemenea, există riscuri de accidentări și în interiorul casei, așa că nu încerca să faci lucruri noi sau riscante. În plus, niște analize te vor ajuta să evaluezi starea ta de sănătate și să vezi dacă este cazul să îți faci griji.

La serviciu, lucrurile merg foarte bine cât timp îți rezolvi sarcinile la timp. În cazul în care va exista prea multă presiune, ar fi bine să ceri ajutorul celorlalți, pentru a nu rămâne în urmă cu unele proiecte. E mai bine așa decât să te trezești că nu ai timp să termini anumite lucruri.

SĂGETĂTOR: Luna Plină de marți te prinde într-o continuă mișcare între casă, serviciu și timpul liber pe care ți-l ocupi făcându-ți planuri de călătorie sau gândindu-te să faci niște cumpărături importante. Este momentul pentru tine să faci aceste schimbări și să achiziționezi casa pe care ți-o doreai sau chiar mașina pentru care ai strâns bani.

Chiar dacă este cea mai bună perioadă pentru aceste achiziții, ține cont și de sfaturile celor din jur și nu cumpăra niște lucruri doar de dragul de a le avea.

CAPRICORN: Ar fi bine să nu îți neglijezi sănătatea, eventualele controale pe care le ai de făcut și să le amâni. Încearcă să îți faci timp pentru toate lucrurile și să îți aloci timp și pentru tine.

Luna Plină de marți poate veni cu un risc de accidentare crescut, așa că ai grijă pe unde mergi și nu te grăbi să rezolvi anumite lucruri.

VĂRSĂTOR: Luna plină de marți se suprapune peste axa autocunoașterii tale, iar acest lucru duce la schimbări radicale în viața ta. Unii nativi se vor bucura de o schimbare a locului de muncă ori de o mărire de salariu, în timp ce alți nativi pot renunța complet la viața de până acum pentru o altă viață.

Se mută din oraș sau din țară, renunță la o relație de lungă durată și încep o alta nouă. Vor fi evenimente care pentru ceilalți vor părea prea mult, însă pentru nativii zodiei sunt exact lucrurile de care au nevoie acum.

PEȘTI: Pentru nativii zodiei Pești urmează o săptămână în care se vor preocupa mai mult de banii care intră în casă. Din acest motiv, Peștii petrec întreaga săptămână făcând calcule și poate și drumuri pe la bănci pentru a primi unele împrumuturi și pentru a face câteva cumpărături importante.

Lucrurile merg bine pentru tine în această săptămână, iar Luna Plină de marți te favorizează să obții toate lucrurile pe care ți le dorești.

Ești capabil să scoți bani și din piatră seacă dacă îți propui acest lucru. Profită de toate oportunitățile care ți se oferă în aceste zile, deoarece nu te vei mai întâlni curând cu ele.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop saptamanal

To Top