Connect with us

Revistateo.ro

Citește sfatul zilei de 26 septembrie 2018 și află care sunt principalele îndemnuri ale acestei zile. Ce ar trebui să faci

Sfatul zilei

Sfatul zilei de 26 septembrie 2018 pentru fiecare zodie

Citește sfatul zilei de 26 octombrie 2018 și află care sunt principalele provocări ale momentului pentru zodia ta.

Sfatul zilei de 26 septembrie

BERBEC: Pleci la drum cu strângere de inimă. Nu te panica. Vei vedea că toate se rezolvă cu bine. NUmărul norocos al zilei: 8.

TAUR: Ești nevoit să mai lași de la tine, căci, nu-i așa, nu toate sunt cum ne dorim în viață. Numărul norocos al zilei: 7.

GEMENI: Petrece mai mult timp cu ai tăi, cu familia ta, cu părinții tăi. Profită de ei. Numărul norocos al zilei: 6.

RAC: Lasă orgoliul deoparte și vorbește deschis despre lucrurile despre care știi că nu sunt corecte și te privesc direct. NUmărul norocos al zilei: 4.

LEU: Zâmbește și bucură-te de momentele frumoase ale vieții. Ești pe punctul de a primi o sumă de bani. Numărul norocos al zilei: 5.

FECIOARĂ: Ai nevoie de un confident, de cineva care să îți asculte gândurile, de cineva care să îți fie alături în permanență. Numărul norocos al zilei: 11.

BALANȚĂ: E timpul să îți croiești o altă soartă, e timpul să dai tot ce e mai bun în noul tău drum. Numărul norocos al zilei: 9.

SCORPION: Nimic nu se compară cu o zi în tihnă, în liniște. în armonie sufletească. Numărul norocos al zilei: 13.

SĂGETĂTOR: Rupe lanțul tăcerii și dovedește că tu poți clarifica o problemă pe care alții nu o abordează de rușine. Numărul norocos al zilei: 10.

CAPRICORN: Tăcerile tale sunt mai puternice decât multe cuvinte care dor. Știi cum să îți joci cartea, este clar. Numărul norocos al zilei: 1.

VĂRSĂTOR: Sunt momente în care nu căutăm fericirea în locurile potrivite. De fapt, nu ar trebui să o cauți deloc. Va veni ea la tine. Numărul norocos al zilei: 2.

PEȘTI: Liniștea asta apăsătoare îți spune că se va întâmpla ceva rău. Renunță la gândurile paranoice. Numărul norocos al zilei: 3.

CITEȘTE ȘI: Lună Plină în Berbec. Cum sunt afectate zodiile

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Sfatul zilei

To Top