Connect with us

Revistateo.ro

Zodiile care își pierd locul de muncă în octombrie

Astro-FUN

Zodiile care își pierd locul de muncă în octombrie

Luna octombrie vine cu numeroase probleme pentru câțiva nativi, care pot ajunge chiar să își piardă locul de muncă. Iată care sunt zodiile care își vor pierde locul de muncă în luna octombrie.

Despre nativii zodiei Capricorn se știe deja faptul că sunt de-a dreptul dependenți de muncă. Atunci câmnd vorbești cu ei, mai mult ca sigur că te anunță că sunt la serviciu ori că fac ceva pentru serviciu. Din păcate, luna octombrie nu este o lună fastă pentru ei și unii dintre ei își vor pierde locul de muncă. Fie vor pica în mijlocul unor neînțelegeri între șefi și ceilalți angajați sau vor face niște greșeli majore în proiectul la care lucrează, acest lucru nu va fi tolerat de superiori.

Citește și: Femeile și bărbații din zodiac. Ce îi apropie, ce îi distanțează

Vestea va cădea ca un trăznet pentru ei, mai ales că nu vor ști exact unde au greșit. Din păcate, nu va mai fi cale de întoarcere, iar luna noiembrie îi va prinde încercând să găsească repede altceva.

Chiron retrograd în Pești. Ce ne așteaptă
Nativilor zodiei Capricorn li se recomandă multă atenție în fiecare lucru pe care îl fac la locul de muncă și să evite discuțiile care ar putea fi interpretate. Dacă își văd de treaba lor și verifică de fiecare dată de mai multe ori ce au lucrat, nu ar trebui să fie o problemă.

Nici nativii zodiei Pești nu se pot lăuda cu o lună foarte bună la serviciu. Sunt aerieni în multe situații, iar acest lucru nu va rămâne neobservat nici de către șefi, care se vor gândi fie să îi retogradeze, fie să îi concedieze.

Nativii zodiei Pești sunt sfătuiți să repare anumite greșeli din trecut

Din păcate, pentru acești nativi nu va fi o decizie de moment, ci în urma mai multor greșeli pe care le-au făcut pe parcursul acestui an. În cazul în care știu că au niște lucruri de remediat, ar fi bine să se uite peste ele cât mai curând și să le rezolve. Nu este o lună calmă, așa că trebuie să se gândească și la variante alternative.

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Astro-FUN

To Top