Connect with us

Revistateo.ro

Sfatul zilei

Sfatul zilei de 29 septembrie 2018 pentru fiecare zodie

Peștii sunt irascibili și din cauza tonului folosit au de pierdut. Citește sfatul zilei 29 septembrie 2018 pentru zodia ta!

Sfatul zilei de 29 septembrie 2018 pentru fiecare zodie

SFATUL ZILEI PENTRU BERBEC

Nu mai pleca urechea la tot ce se zvonește. În primul rând îți faci rău ție și în al doilea rând riști să te cerți cu persoane, care nu au nicio vină. Dacă sunt lucruri ce te deranjează, cel mai bine ar fi să comunici! Numărul norocos al zilei: 8.

SFATUL ZILEI PENTRU TAUR

Oricât de mult ți-ai dori să fii în locul colegului sau vecinului tău, nu-l urî pentru ceea ce are. Mulțumește-te cu ce ai tu și luptă să fii deasupra celor din jur! Satisfacția că ai ajuns acolo pe forțele proprii va fi mult mai mare! Numărul norocos al zilei: 2.

SFATUL ZILEI PENTRU GEMENI

În ultima vreme, mintea îți zboară tot mai des la întâmplări din trecut? Nu ar fi rău dacă nu ai pica în melancolie. Învață să trăiește fiecare clipă din prezent, ca să-și poti acoperit amintirile din trecut cu altele mult mai frumoase. Numărul norocos al zilei: 12.

SFATUL ZILEI PENTRU RAC

Ești indispus și orice se petrece în jurul tău te enervează. Înainte de a te răzbuna pe ceilalți pentru o stare proastă, gândește-te cât de rău îți va părea când ți se va întoarce spatele. Numărul norocos al zilei: 17.

SFATUL ZILEI PENTRU LEU

Nu te lăsa influențat de prima impresie. Poate persoana cu care interacționezi este emoționată, poate este stânjenită. Încearcă să nu mai judeci oamenii! Amintește-ți că nimeni nu este perfect! Numărul norocos al zilei: 3.

SFATUL ZILEI PENTRU FECIOARA

Dacă pui paie pe foc niciodată cearta nu se va termina. Găsește mereu calea spre liniște, în special dacă e vorba de mici tensiuni cu partenerul de viață. Numărul norocos al zilei: 19.

SFATUL ZILEI PENTRU BALANTA

Ai observat și tu că atunci când zâmbești și ești pozitiv, lucrurile merg ca unse? Aceasta este atitudinea potrivită indiferent de griji și probleme. Orice se rezolvă mai ușor dacă ai zâmbetul pe buze! Numărul norocos al zilei: 21.

SFATUL ZILEI PENTRU SCORPION

Ești încăpățânat și oricât de mult ți s-ar spune niciodată nu cedezi primul. În viață, poți pierde oameni de bază din cauza orgoliului. Numărul norocos al zilei: 29.

SFATUL ZILEI PENTRU SAGETATOR

Nu este nicio rușine să ceri o părere, un sfat din partea unui prieten. Dacă te simți prins între ciocan și nicovală, te va ajuta să știi și părerea altei persoane. Numărul norocos al zilei: 13.

SFATUL ZILEI PENTRU CAPRICORN

Nu lăsa pe mâine ce poți face azi! Dacă îți îngreunezi singur zilele la muncă este doar vina ta. Nu dispera și încearcă să fii mai organizat. Numărul norocos al zilei: 11.

SFATUL ZILEI PENTRU VĂRSĂTOR

Nu uita de cei dragi! În ultima perioadă ești dedicat doar locului de muncă și nu mai ai timp și nici chef de ceilalți. Însă, prietenii și familia au nevoie de tine. Numărul norocos al zilei: 17.

SFATUL ZILEI PENTRU PESTI

Înainte să ai pretenția ca ceilalți să se schimbe, pornește schimbarea de la tine. În primul rând încearcă să fii mai chibzuit. Numărul norocos al zilei: 32.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Sfatul zilei

To Top