Connect with us

Revistateo.ro

Sfatul zilei de 30 septembrie 2018

Sfatul zilei

Sfatul zilei de 30 septembrie 2018

Sfatul zilei de 30 septembrie 2018. Se anunță o zi în care trebuie să fii mai atent la cuvintele celor din jurul tău. Citește sfatul zilei de 30 septembrie pentru a vedea ce trebuie să faci ca să ai o zi reușită.

BERBEC: Nu te grăbi să pleci urechea la ceea ce afli astăzi, pentru că cineva te-ar putea induce în eroare. Filtrează fiecare informație înainte de a lua o decizie pe care o poți regreta apoi. Numărul norocos al zilei este 4.

TAUR: Fii mai empatic cu cei din jurul tău, pentru că dacă îți pui masca unei persoane foarte dure, vei avea numai de suferit. Nu vrei să pierzi relații cu oameni pe care îi iubești tocmai din această cauză, nu? Numărul norocos al zilei este 1.

GEMENI: Analizează-ți bine sentimentele și gândurile înainte de a face ceva. Ai nevoie să pui în balanță lucrurile care vin în viața ta și să alegi ceea ce este mai bine pentru tine. Numărul norocos al zilei este 8.

RAC: Nu judeca acțiunile celor din jurul tău, mai ales dacă nu ai fost de față când au făcut anumite lucruri. Vei descoperi lucruri mult mai profunde în spatele acestor decizii. Numărul norocos al zilei este 2.

LEU: Ascultă sfaturile persoanelor mai în vârstă, deoarece ai putea afla multe lucruri valoroase și care îți vor prinde bine. Cine nu are bătrâni să își cumpere, așa cum spune o veche vorbă. Numărul norocos al zilei este 5.

FECIOARĂ: Nu te arunca în brațele cuiva care nu îți inspiră prea multă încredere, căci riști să suferi foarte mult dacă lucrurile nu vor merge așa cum vrei tu. Ai mai multă răbdare. Numărul norocos al zilei este 6.

BALANȚĂ: Fii mai blând cu tine, toți facem greșeli uneori. Nu te certa prea mult pentru lucrurile pe care le-ai cumpărat în trecut sau pentru oamenii pe care i-ai cunoscut cândva. Ai avut numai lucruri de învățat din aceste experiențe. Numărul norocos al zilei este 9.

SCORPION: Bucură-te de lucrurile pe care le-ai strâns în ultima perioadă. Totul ți se datorează doar ție și trebuie să le folosești cu plăcere, fără teama de a fi judecat de către cei din jur. Numărul norocos al zilei este 3.

SĂGETĂTOR: Anumite zvonuri s-ar putea să îți dea mari bătăi de cap în această zi. Mai ascultă și alte păreri înainte de a le da crezare, căci de aceste lucruri depinde liniștea ta. Numărul norocos al zilei este 12.

CAPRICORN: Ascult-o pe persoana pe care o iubești și urmează-i sfaturile pe care ți le dă astăzi. Îți vrea binele și vede mai bine din exterior de ce ai tu nevoie. Numărul norocos al zilei este 2.

VĂRSĂTOR: Nu sări de la un plan la altul fără a le rezolva pe toate. S-ar putea ca astăzi să alergi după doi iepuri și să nu prinzi niciunul. Numărul norocos al zilei este 1.

PEȘTI: Evită discuțiile în contradictoriu cu persoana iubită, deoarece azi ar putea ieși la iveală niște lucruri pe care le-ai ținut ascunse până acum. Numărul norocos al zilei este 7.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Sfatul zilei

To Top