Cura de Slabire
Dieta cu spanac. Slăbești 3 kilograme în 5 zile și apoi te menții foarte ușor
Spanacul este unul dintre cele mai sănătoare alimente. Acesta poate fi cel mai bun ajutor pentru persoanele care vor să scape de câteva kilograme și, în plus, să își tonifieze musculatura. Dieta cu spanac este populară mai ales printre persoanele destul de active.
Pentru că spanacul are substanțe care în concentrații prea mari pot da peste cap anumite procese ale organismului, este recomandat ca sp nu prelungești dieta mai mult de cinci zile. În plus, o poți ține de două ori pe an, iar în numai cinci zile, această dietă te va scăpa în mod sănătos de 3 kilograme de grăsime.
100 de grame de spanac are doar 26 de calorii, așa că poate fi consumat în cantități generoase, fără ca dieta ta să fie afectată. Vitaminele din complexul B, precum și magneziu ajută la accelerarea metabolismului, care, implicit, duce la topirea depozitelor adipoase. De asemenea, spanacul mai conține și potasiu care combate retenția apei în organism. Acest mineral ajută și ca pielea să fie fermă în timpul slăbirii și să nu își piardă elasticitatea.
Nu trebuie să uiți și de fibrele pe care spanacul le conține, atât de bune pentru slăbit, dar și de acizii grași esențiali omega 3, potrivit elle.ro.
Pentru ca dieta să aibă cele mai bune rezultate, se recomandă și puțină mișcare, iar după numai cinci zile vei observa un tonus mai bun.
Meniu pentru cele cinci zile de dietă cu spanac
Ziua 1
– mic dejun: un ou fiert, salată din două roşii şi frunze de spanac (dressing din suc de lămâie şi ulei de măsline), două felii de pâine din cereale integrale.
– prânz: piept de pui la grătar, garnitură de spanac.
– cină: salată de spanac cu legume.
Citește și: Dieta Thonon. Slăbești 10 kilograme în 14 zile. Iată ce trebuie să mănânci în fiecare zi
Ziua 2
– mic dejun: iaurt cu fulgi de ovăz, ceai neîndulcit.
– prânz: supă de spanac.
– cină: spanac gătit la aburi, o portocală.
Citește și: Dieta Adelinei Pestrițu. Cum a slăbit 11 kilograme în mai puțin de două luni, cu doar 3 alimente
Ziua 3
– mic dejun: omletă cu spanac, o felie de pâine din cereale integrale.
– prânz: peşte, garnitură de spanac şi orez.
– cină: spanac gătit la aburi, două portocale.
Ziua 4
– mic dejun: suc de spanac, mere şi morcovi.
– prânz: carne de pui sau peşte, garnitură de spanac sau salată de spanac.
– cină: orez cu mirodenii.
Ziua 5
– mic dejun: două ouă fierte tari, un iaurt.
– prânz: carne de pui sau peşte, garnitură de spanac.
– cină: suc de fructe.