Connect with us

Revistateo.ro

Sfatul zilei

Sfatul zilei de 7 octombrie 2018

Sfatul zilei de 7 octombrie 2018. Iată ce anunță astrele pentru astăzi și ce trebuie să eviți pentru a avea o zi de-a dreptul reușită. Tu ce zodie ești?

Sfatul zilei de 7 octombrie 2018 pentru fiecare zodie în parte

BERBEC: Nu te grăbi să îi judeci pe ceilalți înainte de a afla de ce au luat anumite decizii cu care tu nu ești de acord. Într-o zi s-ar putea ca roata să se întoarcă și vei avea numai de pierdut. Numărul norocos al zilei este 2.

TAUR: Evită discuțiile în contradictoriu, căci nu poate ieși nimic bine din această încăpățânare a ta. Ar fi mai bine să analizezi totul la rece și să încerci să previi anumite lucruri care sunt pe cale să răbufnească. Numărul norocos al zilei este 7.

GEMENI: Nu le da speranțe oamenilor din jurul tău. Dacă ai promis un lucru, atunci ține-te de cuvânt, deoarece vor avea impresia că ești o persoană neserioasă și te vor evita pe viitor. Numărul norocos al zilei este 13.

RAC: Lasă-ți inima să iubească din nou. Chiar dacă ai suferit până acum, totul se poate schimba numai dacă tu îți dorești cu adevărat acea schimbare în viața ta. În fața ta poate fi cineva special, dar pe care acum nu îl observi. Numărul norocos al zilei este 2.

LEU: Apreciază mai mult gesturile pe care partenerul le face pentru tine, iar atunci când nu se așteaptă, încearcă să le întorci. Vei vedea că relația voastră se va consolida dacă te vei implica mai mult. Numărul norocos al zilei este 9.

FECIOARĂ: Ascultă sfaturile persoanelor mai în vârstă sau mai experimentate decât tine. Adoptând o atitudine de respingere în fața unor noi idei, s-ar putea să fii evitat pe viitor. Numărul norocos al zilei este 4.

BALANȚĂ: Înainte de a-i judeca pe alții, uită-te la lucrurile pe care le-ai făcut în ultima vreme și vezi ce ar fi trebuit să faci diferit. Vei găsi singur răspunsurile la întrebările tale. Numărul norocos al zilei este 8.

SCORPION: Astăzi lasă-ți masca la ușă, pentru că s-ar putea ca o persoană să descopere cum ești, cu adevărat, și să te pună la punct. Acceptă cu inima deschisă orice critică, deoarece este constructivă. Numărul norocos al zilei este 3.

SĂGETĂTOR: Coboară de pe norul tău unde totul este frumos și vesel și confruntă-te cu problemele reale ale vieții. S-ar putea să descoperi în jurul tău niște lucruri care nu îți vor prinde bine. Numărul norocos al zilei este 6.

CAPRICORN: Învață să fii mai maleabil în preajma celor din jurul tău și astfel vei descoperi multe lucruri folositoare pentru a-ți face viața mult mai ușoară. Tot așa vei cunoaște și niște oameni speciali. Numărul norocos al zilei este 11.

Vărsătorii, sfătuiți să nu se implice prea mult

VĂRSĂTOR: Nu te lăsa copleșit de problemele celor din jurul tău, implică-te să ajuți, însă nu prelua tu totul pe umerii tăi. La finalul zilei s-ar putea să fii epuizat fizic și psihic. Numărul norocos al zilei este 5.

PEȘTI: Ține bine secretele pe care le afli astăzi, căci nu vrei să o dezamăgești pe persoana care ți-a dezvăluit ceva foarte important din viața sa. Numărul norocos al zilei este 1.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Sfatul zilei

To Top