Connect with us

Revistateo.ro

Sfatul zilei

Sfatul zilei de 8 octombrie 2018

Sfatul zilei de 8 octombrie 2018. Astăzi nu te teme să iei decizii pentru viitorul tău și încearcă să îți asculți mai mult instinctul. Citește sfatul zilei pentru zodia ta.

BERBEC: Asumă-ți greșelile pe care le faci astăzi și nu da apă la moară și altor subiecte. Acceptând mai ușor discuțiile și acțiunile tale, astăzi vei avea o zi de-a dreptul reușită. Numărul norocos al zilei este 9.

TAUR: Nu evita discuțiile pe care partenerul de viață vrea să le aveți astăzi. Cu tact și cu răbdare, astăzi s-ar putea să puneți o temelie importantă relației voastre. Numărul norocos al zilei este 5.

GEMENI: Luptă pentru drepturile tale mai mult astăzi, deoarece oamenii din jur s-ar putea să se folosească de bunătatea ta. Astfel vei afla exact cine vrea să se folosească de tine. Numărul norocos al zilei este 8.

RAC: Bucură-te de orice oportunitate care ți se oferă astăzi. Este timpul să ieși de sub carapace și să înveți să strălucești mai mult. Oamenii vor cunoaște azi o nouă latură a ta. Numărul norocos al zilei este 3.

LEU: Nu te grăbi să pui punct unor proiecte dacă nu se desfășoară totul în ritmul pe care îl vrei tu. Vei regreta pe viitor aceste decizii, cărora ar fi trebuit să le oferi un alt deznodământ. Numărul norocos al zilei este 8.

FECIOARĂ: Astăzi fă alegeri pentru tine și pentru sufletul tău. Alege ceea ce te face să te simți mai bine și îți aduce bucurie în inimă și pe buze. Numărul norocos al zilei este 3.

BALANȚĂ: Discută deschis cu persoanele iubite despre planurile de viitor, pentru a ajunge la un numitor comun. Nu vă încurcați reciproc planurile. Numărul norocos al zilei este 2.

SCORPION: Renunță la lucrurile care nu îți mai produc bucurie și axează-te mai mult pe cele din care ai de învățat lucruri folositoare pentru viitorul tău. Numărul norocos al zilei este 6.

SĂGETĂTOR: O veste din partea unei persoane iubite s-ar putea să îți schimbe complet starea de spirit, așa că pregătește-te pentru ceea ce urmează să afli. Numărul norocos al zilei este 4.

CAPRICORN: Niciodată să nu spui niciodată. Când crezi că nimic nu te mai poate surprinde, o persoană s-ar putea să îți demonstreze cât de mult te înșeli. Numărul norocos al zilei este 1.

VĂRSĂTOR: Bucură-te de lucrurile pe care le-ai strâns în această perioadă și oferă-ți un moment de respiro. Te poți gândi la o scurtă vacanță cu cei dragi sau la o ieșire în natură. Aerul curat îți va face bine. Numărul norocos al zilei este 7.

PEȘTI: Evită discuțiile din care știi sigur că nu vei ieși câștigător. Oricât de mult ți-ar plăcea ție să combați niște argumente, cineva îți poate da astăzi lecții importante. Numărul norocos al zilei este 12.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Sfatul zilei

To Top