Connect with us

Revistateo.ro

Sfatul zilei

Sfatul zilei de 6 octombrie 2018 pentru fiecare zodie

Citește sfatul zilei de 6 octombrie 2018 și află care sunt principalele provocări ale momentului pentru zodia ta.

Sfatul zilei de 6 octombrie 2018:

SFATUL ZILEI PENTRU BERBEC

Nu te sfătuim să-ți faci un plan fix, pentru că pot să apară evenimente neprevăzute. Nu te enerva și urmează cursul firesc al lucrurilor. Numărul norocos al zilei: 10.

SFATUL ZILEI PENTRU TAUR

Te trezești irascibil și riști să-ți strici relațiile cu prietenii și atmosfera în familie. Evită discuțiile în contradictoriu cu partenerul de viață. Numărul norocos al zilei: 2.

SFATUL ZILEI PENTRU GEMENI

Nu mai pune totul la suflet și tratează tensiunile ca simple șicane la locul de muncă. Nu te mai încărca cu orice problemă. Tratează lucruile cu indiferență. Numărul norocos al zilei: 19.

SFATUL ZILEI PENTRU RAC

În ultima perioadă te concentrezi doar asupra locului de muncă și neglijezi relația sentimentală. Greșit! Vei primi în schimb reproșuri din partea partenerului. Numărul norocos al zilei: 15.

SFATUL ZILEI PENTRU LEU

Există posibilitatea să vă confruntați cu probleme de natură sentimentală. Nu fugi de răspunsuri. După ce vei discuta deschis cu persoana iubită lucrurile vor reveni la normal. Numărul norocos al zilei: 4.

SFATUL ZILEI PENTRU FECIOARĂ

Temperați-vă atitudinea agresivă față de prieteni și familie! În caz contrar, veți avea de pierdut. Numărul norocos al zilei: 27.

SFATUL ZILEI PENTRU BALANȚĂ

Astăzi nu sunteți prea comunicativ și este indicat să evitați întâlnirile de afaceri sau cu prietenii. Nu vă angajați în promisiuni, pentru că lipsa de concentrare vă poate face să luați decizii greșite! Numărul norocos al zilei: 17.

SFATUL ZILEI PENTRU SCORPION

Stabiliți-vă prioritățile și țineți cont de sfaturile unei rude apropiate sau partenerului de viață. Pentru a depăși starea monotonă din relație, pregătiți o surpriză partenerului. Spre exemplu: o cină în oraș. Numărul norocos al zilei: 11.

SFATUL ZILEI PENTRU SĂGETĂTOR

În relațiile cu partenerul de viață, vă sfătuim să dați dovadă de mai multa diplomație. Reține: gelozia nu duce la nimic bun. Numărul norocos al zilei: 16.

SFATUL ZILEI PENTRU CAPRICORN

Începe ziua cu entuziasm și cu zâmbetul pe buze. Vei vedea că lucrurile merg ca pe roate. Fii optimist, schimbă-ți gândurile, lasă trecutul să fie trecut! Numărul norocos al zilei: 18.

SFATUL ZILEI PENTRU VĂRSĂTOR

Sfatul zilei pentru nativii în zodia Vărsător este să acorde o mai mare atenție partenerului de viață. Veți vedea că relația va deveni mai armonioasă. Numărul norocos al zilei: 2.

SFATUL ZILEI PENTRU PEȘTI

Nu sunteți în cea mai bună formă…poate pentru că e final de săptămână. Acceptați ajutorul partenerului de viață sau al prietenilor și ieșiți din casă. Numărul norocos al zilei: 23.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Sfatul zilei

To Top