Connect with us

Revistateo.ro

Zodiile de bărbați de care trebuie să te ferești

Astro-FUN

Zodiile de bărbați de care trebuie să te ferești

În timp ce unii oameni parcă te atrag ca un magnet, există și persoane pe care ar trebui să le eviți. Iată care sunt zodiile de care trebuie să te ferești pentru a nu suferi.

Nativii Berbec te vor cuceri de la prima privire. Sunt mereu puternici, inteligenți, și siguri pe ei. Însă încăpățânarea de care dau dovadă s-ar putea să fie de multe ori prea mult pentru tine. Orice opinie pe care o aveți în contradictoriu s-ar putea transforma într-o ceartă în toată regula, mai ales dacă nici tu nu știi să lași de la tine.

În cazul în care știi că ești o persoană mult prea sensibilă, ar trebui să stai departe de nativul zodiei Berbec, pentru că nu va ezita să își exprime punctul de vedere, chiar dacă nu are dreptate.

Citește și: Lună Nouă în Balanță. Cum sunt afectate zodiile

Cât despre nativii zodiei Gemeni, se știe faptul că sunt extrem de inteligenți și de descurcăreți. Cu toate că au extrem de multe calități, există un lucru care le pune mereu pe femei pe fugă din calea lui.

Nativul zodiei Gemeni, prea preocupat de sine ca să se mai gândească la ceilalți

Sunt uneori mult prea preocupați de propria lor bunăstare, încât uită de bunăstarea celor din jur. Adoră să petreacă, să fie mereu în centrul atenției, să dea sfaturi și să arate cât de multe lucruri știu.

Citește și: Tradiții și superstiții la Lună Nouă

Cu toate acestea, nativii zodiei nu își pun problema zilei de mâine, așa că este extrem de greu pentru ei să se așeze undeva și să își întemeieze o familie. Simt de multe ori că mai au mult de copilărit, iar familia le-ar sta în cale ca să călătorească și să se distreze așa cum își doresc.

Dacă ai de gând să formezi o familie cu un nativ al zodiei Gemeni, s-ar putea să ai mult de lucru cu el ca să îl convingi că puteți forma o familie fericită.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Astro-FUN

To Top