Connect with us

Revistateo.ro

Sfatul zilei

Sfatul zilei de 12 octombrie 2018

Sfatul zilei de 12 octombrie 2018. Se anunță o zi extrem de benefică pentru trei zodii ca să lămurească niște neînțelegeri cu persoana iubită. Citește sfatul zilei pentru zodia ta.

BERBEC: A venit momentul pentru o schimbare în viața ta, așa că nu trebuie să ai dubii că vei afla ceva mai bun pentru tine. Ai curajul să renunți la lucrurile care nu te mai mulțumesc. Numărul norocos al zilei este 9.

TAUR: Nu te mai preocupa de lucrurile care nu merg bine în viața ta și fii mai mult alături de cei dragi. Lucrurile se duc, însă oamenii care te iubesc sunt mult mai importanți. Numărul norocos al zilei este 5.

GEMENI: Ai curajul să ieși din zona ta de confort și să faci niște lucruri inedite. Experiențele noi te vor face să te cunoști mai bine și să îți cunoști și limitele. Numărul norocos al zilei este 3.

RAC: Nu te mai gândi la trecut și la lucrurile care te-au făcut să plângi. Privește mai degrabă la oamenii care încearcă să îți atragă atenția și păstrează-ți inima deschisă pentru ei. Numărul norocos al zilei este 1.

LEU: Spune lucrurilor pe nume astăzi, însă fă acest lucru cu măsură. Nu încerca să te impui în fața celorlalți, căci s-ar putea să cunoști pe cineva care să te pună la punct într-o secundă. Numărul norocos al zilei este 2.

FECIOARĂ: Nu mai pune la suflet tot ce auzi astăzi și filtrează mai mult informațiile pe care le afli de la oameni despre care sunt de bună credință. S-ar putea să ai o mare surpriză. Numărul norocos al zilei este 6.

BALANȚĂ: Ascultă-ți mai mult partenerul și dă-i dreptate în lucrurile despre care nu ești foarte sigur. S-ar putea că părerea sa te ajute în niște situații foarte importante pentru relația voastră. Numărul norocos al zilei este 8.

SCORPION: Odihnește-te mai multă, căci nu ai cea mai bună dispoziție când ești obosit și s-ar putea să faci niște lucruri pe care să le regreți. Acordă timp tuturor lucrurilor din viața ta. Numărul norocos al zilei este 4.

SĂGETĂTOR: Renunță la lucrurile care nu te mai fac fericit. Nu sta într-un loc care nu îți mai face plăcere și vezi dincolo de lucrurile în care ești implicat. Numărul norocos al zilei este 7.

CAPRICORN: Petrece mai mult timp cu persoanele iubite. Doar ei contează pentru tine în această zi și vei afla multe vești care îți vor bucura sufletul. Numărul norocos al zilei este 3.

VĂRSĂTOR: Nu te uita înapoi, chiar dacă speri că mai poți rezolva ceva. Vei descoperi mai târziu că a fost cea mai bună alegere pe care ai putut să o faci în ultima vreme. Numărul norocos al zilei este 6.

PEȘTI: Fii mai blând cu oamenii care îți greșesc astăzi, pentru că s-ar putea să regreți foarte tare ce vei spune și ce vei face astăzi. Numărul norocos al zilei este 12.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Sfatul zilei

To Top