Connect with us

Revistateo.ro

Sfatul zilei

Sfatul zilei de 16 octombrie 2018

Sfatul zilei 16 octombrie 2018. Sfaturi utile pentru fiecare zodie în parte. Unele zodii au nevoie de un îndrumător. Citește sfatul zilei pentru zodia ta!

SFATUL ZILEI PENTRU BERBEC

Te sfătuim să te ocupi de activitățile stresante. Evită să mai amâni lucrurile importante, pentru că nu faci decât să-ți încarci caietul cu sarcini. Numărul norocos al zilei: 2.

SFATUL ZILEI PENTRU TAUR

Folosește-ți viziunea și acționează conform instinctelor tale! Nu te mai baza doar pe spusele celor din jur, ci acționează pe cont propriu. Numărul norocos al zilei: 13.

SFATUL ZILEI PENTRU GEMENI

Fii și tu alături de prieteni atunci când au nevoie și nu ezita să-l oferi! Nu se știe când roata se va întoarce. Ține minte: munca în echipă este mai profitabilă și mai productivă! Numărul norocos al zilei: 29.

SFATUL ZILEI PENTRU RAC

Dacă vrei să fii în centrul atenției, atunci ieși în evidență cu lucruri pozitive! Fii un exemplu pentru cei din jurul tău! Numărul norocos al zilei: 5.

SFATUL ZILEI PENTRU LEU

Te sftuim să-ți faci planuri și pe termen lung. De acord că trebuie să trăești clipa, însă puțină organizare în viața ta nu ar strica. Numărul norocos al zilei: 10.

SFATUL ZILEI PENTRU FECIOARĂ

Fii diplomat și testează terenul înainte de a te angaja la unele obligații! Ia-ți toate măsurile de siguranță, pentru a nu pica în capcană. Numărul norocos al zilei: 14.

SFATUL ZILEI PENTRU BALANȚĂ

Profită de această zi și petrece timp cu partenerul de viață! Fii creativ și surprinde-l! Nu lăsa monotonia să-și facă cuib în relația voastră. Numărul norocos al zilei: 18.

SFATUL ZILEI PENTRU SCORPION

Nu-ți mai frământa gândurile pentru a pune la punct toate detaliile! Acționează și cu încredere și așa cum îți dictează inima. Mai poți retușa pe parcurs! Numărul norocos al zilei: 21.

SFATUL ZILEI PENTRU SĂGETĂTOR

Folosește-te de șarm dacă vrei să impresionezi o persoană. Nu-l acapara cu idei forțate. Fii răbdător și lasă lucrurile să decurgă normal! Numărul norocos al zilei: 27.

SFATUL ZILEI PENTRU CAPRICORN

Uneori omul are nevoie să stea într-un loc în care să fie doar el și gândurile sale. Așa trebuie să faci și tu acum pentru a-ți ordona puțin planurile. Numărul norocos al zilei: 17.

SFATUL ZILEI PENTRU VĂRSĂTOR

Fii mai atent cu banii! De la problema banilor pornesc și certurile, nemulțumirile și frustrările! Fii echilibrat! Numărul norocos al zilei: 8.

SFATUL ZILEI PENTRU PEȘTI

Fă-ți timp și pentru tine, ocupă-te de lucruri care îți bucură viață! Dedică o zi doar pentru tine și plăcerile tale! Numărul norocos al zilei: 22.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Sfatul zilei

To Top