Connect with us

Revistateo.ro

Un doctor britanic critica sportul. Ce spune despre exercitiile fizice

Stiri

Un doctor britanic critica sportul. Ce spune despre exercitiile fizice

Doctorul britanic Michael Mosley sustine ca sportul nu te face nici mai slab si nici nu iti da o stare de bine, asa cum circula legendele despre el.

Dupa mai multe analize, medicul a ajuns la concluzia ca sportul nu iti ofera o stare de bine si nu te energizeaza mai mult decat oricare alta activitate deoarece nu exista nicio evidenta a exploziei de endorfine in corp. Ba mai mult, medicul sustine ca sportul te poate ingrasa in loc sa te faca sa slabesti bazandu-se pe psihicul uman.

Dr. Mosley sustine pentru „ITV This Morning” ca cei care merg la sala si fac sport depun un efort suficient de mare pentru ca apoi sa le fie foame pentru a recupera energia epuizata. Acesta spune ca cei care fac sport consistent pot spune dupa exercitiile fizice ca au dreptul sa manance orice, iar asta inseamna un risc de ingrasare.

Medicul spune ca endorfinele sunt prea mari pentru a traversa bariera hematoencefalica atunci cand depunem efort fizic si o simpla plimbare cu cainele la aerul curat este suficienta pentru a ne da o stare de bine.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top