Connect with us

Revistateo.ro

Sfatul zilei

Sfatul zilei de 17 octombrie 2018

Sfatul zilei de 17 octombrie 2018. Se anunță o zi extrem de interesantă pentru trei zodii, însă una dintre zodii va avea o zi grea. Citește sfatul pentru zodia ta, iată ce anunță astrele.

BERBEC: Ai curaj să ieși în față și să îți spui părerea. Nu lăsa lucrurile nelămurite, dacă nu vrei să regreți apoi că ai fi putut face mai multe, dar nu te-ai implicat mai mult. Numărul norocos al zilei este 3.

TAUR: Fii mai atent la ceea ce faci cu banii astăzi, deoarece riști să intri într-un impas din care nu vei ști cum să ieși basma curată. Fii cumpătat azi dacă vrei să ai o zi reușită. Numărul norocos al zilei este 6.

GEMENI: Încearcă să îți păstrezi optimismul astăzi, căci dacă treci în extrema cealaltă s-ar putea să nu știi ce să mai faci să te simți bine. Ai încredere în tine și în forțele tale. Numărul norocos al zilei este 9.

RAC: Învață să te mai lași și purtat de val și nu mai face toate lucruile metodic, căci riști să nu te bucuri de anumite lucruri din viața ta tocmai din cauza acestui comportament. Numărul norocos al zilei este 7.

LEU: Ai încredere în forțele proprii și în faptul că toate lucrurile vin la timpul lor. Nu te grăbi să faci anumite lucruri doar pentru că îți spune cineva, ci și pentru că îți place să le faci. Numărul norocos este 2.

FECIOARĂ: Încearcă să îți păstrezi calmul astăzi, căci ai numai de pierdut dacă te contrazici cu cineva cu care chiar nu trebuie să faci acest lucru azi. Numărul norocos al zilei este 8.

BALANȚĂ: Învață să îți acorzi mai mult timp și ție și să te bucuri de câteva ore departe de toți și de toate. Ai nevoie de acest lucru ca de o gură de aer proaspăt. Numărul norocos al zilei este 3.

SCORPION: Ai parte de o zi extrem de reușită dacă nu interacționezi prea mult cu ceilalți. O zi liberă ți-ar prinde tare bună astăzi. Numărul norocos al zilei este 4.

SĂGETĂTOR: Profită de orice oportunitate care îți iese astăzi în cale, deoarece s-ar putea să nu te mai întâlnești prea curând cu asemenea, oferte. Numărul norocos al zilei este 7.

CAPRICORN: Nu te mai gândi la presiunile la care ești supus astăzi și încearcă să vezi cum găsești o rezolvare a lor. Numărul norocos al zilei este 9.

VĂRSĂTOR: Ascultă-ți instinctul astăzi în orice decizie ai avea de luat. Vei vedea că ai făcut cele mai bune alegeri și te vei simți mai bine la finalul zilei. Numărul norocos al zilei este 12.

PEȘTI: Nu mai pune la suflet toate lucrurile care ai impresia că îți stau în cale astăzi. Vor veni și zile mai bune, dacă ai încredere și speranță. Numărul norocos al zilei este 1.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Sfatul zilei

To Top