Connect with us

Revistateo.ro

Foietaj cu sunca si cascaval

Stiri

Foietaj cu sunca si cascaval

Ingrediente
800 gr foietaj Bella
300 gr sunca
200-250 gr cascaval
1 ou
Susan
Apa

Mod de preparare
Dezghetati aluatul. Unul se tine in frigider si cu celalalt se lucreaza. Cu ajutorul unui pinten il taiem in bucati dreptunghiulare.

Adaugam sunca peste aluat, apoi si cascavalul. Dupa ce le-am pus cu mana sau cu o pensula mica umeziti marginile aluatului ramase de pe langa sunca si cascaval, acest lucru nu o sa permita foietajului sa se desfaca in cuptor.

Dupa ce am umezit marginile, apasam cu mana ca sa inchidem pachetelul cu sunca. Se aseaza intr-o tava lasand generos spatiu intre ele pentru ca o sa creasca.

Inainte de le introduce in cuptor le ungem cu oul batut si presaram seminte de susan. Le lasam in cuptorul preincalzit la foc mediu pana cand se rumenesc. Pofta buna!

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top