Connect with us

Revistateo.ro

Sfatul zilei

Sfatul zilei de 21 octombrie 2018. 2 nativi fac schimbări în viață

Sfatul zilei 21 octombrie 2018. Sfaturi și recomandări pentru fiecare zodie în parte. Citește sfatul zilei pentru zodia ta!

SFATUL ZILEI PENTRU BERBEC

Solicită cu încredere atunci când consideri că ecva ți se cuvine. Nu te limita și nu-ți mai ascunde dorințele. Numărul norocos al zilei: 17.

SFATUL ZILEI PENTRU TAUR

Fii hotărât și gândește de două ori înainte de a spune ceva! Uneori, o vorbă spusă greșit poate influența negativ o relație. Numărul norocos al zilei: 9.

SFATUL ZILEI PENTRU GEMENI

Puneți ordine în gânduri și apoi acționează! Nu mai avea pretenția ca oamenii din jur să se schimbe. Pornește cu schimbarea de la tine! Numărul norocos al zilei: 3.

SFATUL ZILEI PENTRU RAC

Fii puternic, rezistent și încrezător! Atunci când îți dorești cu ardoare să se întâmple un lucru, fii sigur că se va întâmpla. Numărul norocos al zilei: 14.

SFATUL ZILEI PENTRU LEU

Fii echilibrat! Încearcă să fii mai chibzuit și să te gândești mereu că și mâine e o zi cu dorințe și cheltuieli. Numărul norocos al zilei: 12.

SFATUL ZILEI PENTRU FECIOARĂ

Nu uita să cântărești bine lucrurile înainte de a lua o decizie finală! Întotdeauna e mai să eviți să ai regrete. numărul norocos al zilei: 22.

SFATUL ZILEI PENTRU BALANȚĂ

Ai încredere în forțele proprii și nu uita că nimic nu este mai semnificativ decât propria persoană. Ține capul sus și învață să cauți răspunsurile acolo unde se află cu adevărat. Numărul norocos al zilei: 19.

SFATUL ZILEI PENTRU SCORPION

Ocupă-ți timpul cu ceva plăcut. Acționează cu răbdare, dar fii categoric și nu da înapoi. Numărul norocos al zilei: 10.

SFATUL ZILEI PENTRU SĂGETĂTOR

Devotament, pasiune și încredere! Acestea sunt printre cele mai importante ingrediente într-o prietenie. Ține cont de ele! Numărul norocos al zilei: 17.

SFATUL ZILEI PENTRU CAPRICORN

O zi în care nu ai râs este o zi pierdută! Încearcă să vezi partea frumoasă din lucruri și din oameni. Fii pozitiv! Numărul norocos al zilei: 10.

SFATUL ZILEI PENTRU VĂRSĂTOR

Fii atent la ce se întâmplă în jurul tău şi ascultă-ţi intuiţia. Fii bun, fii un prieten de nădejde și un partener de încredere. Numărul norocos al zilei: 8.

SFATUL ZILEI PENTRU PEȘTI

Fii alături de cei care îţi solicită sprijinul. Fii mai atent la tonul folosit, pentru că riști să superi oamenii dragi. Numărul norocos al zilei: 5.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Sfatul zilei

To Top