Connect with us

Revistateo.ro

Mirela de la „Insula iubirii” a slăbit 18 kilograme în doar 3 luni! Ce dietă a ținut

Cura de Slabire

Mirela de la „Insula iubirii” a slăbit 18 kilograme în doar 3 luni! Ce dietă a ținut

Mirela de la „Insula iubirii” a reușit să facă senzație în cadrul emisiunii în care a mers alături de partenerul său, Ionuț, pentru a-și testa povestea de dragoste.

Fanii acesteia au aflat că are un trecut presărat de infidelitate, iar Mirela a dezvăluit că soțul său cu care a avut o căsnicie timp de 11 ani a înșelat-o și chiar a făcut și un copil cu amanta. De dragul soțului său, aceasta a fost închisă timp de patru ani, timp în care a aflat că partenerul are un copil cu femeia cu care o înșela.

În cadrul emisiunii „Insula iubirii”, Mirela a observat că iubitul său, Ionuț, se apropie din ce în ce mai mult de ispita Nico, cea care i-a despărțit în sezonul trecut pe Cătălin și Nico. Concurenta a fost extrem de dezamăgită de comportamentul lui Ionuț și a început să se apropie de ispita Mircea, cu care a legat o prietenie frumoasă.

Citește și: Dieta cu ghimbir. Slăbești până la 18 kilograme în numai câteva săptămâni

După emisiune, fanii acesteia au putut vedea că a slăbit spectaculos de când au avut loc filmările la începutul anului.

Citește și: Dieta cu ouă. Slăbești în doar șapte zile până la 10 kilograme

Mirela a povestit că pe parcursul competiţiei avea 72 de kilograme. Mulţi spuneau că este grasă, mulţi că are o greutate bună la întâlţimea ei, alţii că este cam rotunjoară. Ea s-a ambiţionat şi a luat decizia de a slăbi. Așa că a decis să facă o schimbare în viaţa sa şi în trei luni a dat jos 20 de kilograme. Iată cum a reuşit.

„M-am tot gândit la voi, cele, care mi-ați scris într-un număr atât de mare, în care mi-ați solicitat dieta mea minune.

Mirela a promis că va detalia dieta sa

Dieta mea minune o pot numi dietă pe baza de urgenț..și e unică, pentru că este rapidă și sănătoasă. Da, așa este în timpul fimarilor de la #insulaiubirii4# aveam 72 de kg, nu eram grasă după gustul unora, eram pufoasă și cu aspect de față,, țeapănă”.

Acum era momentul să fac o schimbare în viață mea, și utilizând această „dietă miraculoasă” am reușit că în 3 luni să ajung la 52 kg și un aspect fizic mai tânăr iar psihicul pe măsură”, a scris Mirela în mediul online.

Ea a explicat că a reuşit să dea toate kilogramele jos cu ajutorul unei alimentaţii sănătoase, nu este vorba de pastile sau ceaiuri: „E doar alimentaţia sănătoasă. Urăsc pastilele, ceaiurile.”.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Cura de Slabire

To Top