Connect with us

Revistateo.ro

Zodiile care pășesc cu stângul în zodia Scorpionului

Astro-FUN

Zodiile care pășesc cu stângul în zodia Scorpionului

Zodia Scorpionului a început pe 23 octombrie, iar trei zodii au foarte mult de suferit. Pentru aceste zodii începe o perioadă plina de ghinion pentru ele. Iată care sunt zodiile care pășesc cu stângul în zodia Scorpionului.

Nativii zodiei Berbec nu trec deloc prin cea mai bună perioadă din viața lor. La serviciu, se simt depășiți de situație, mai ales că superiorii le cer din ce în ce mai multe lucruri și simt că nu au timp să facă nici măcar jumătate din cerințe.

Citește și: Zodiile care vor avea inima frântă în luna noiembrie

Ar trebui să vorbești deschis cu șefii și să vedeți de ce ai primit mai multe responsabilități și cum pot fi împărțite și cu ceilalți colegi. Nu continua să fii viteaz în această situație, căci o să ajungi la extenuare în scurt timp. În loc să înaintezi și să evoluezi, te vei simți blocat și fără posibilitatea de a ieși din această situație prea repede.

Citește și: Femeia din zodiac care cucerește lumea întreagă în 2019

Fii atent la tot ce se întâmplă în jurul tău și fii pregătit să dai cele mai bune răspunsuri.

Nativii zodiei Leu se izolează de toată lumea

A doua zodie care pășește cu stângul în zodia Scorpionului este zodia Leu, care pare că se simte lipsită de forță și de voință. Nativii zodiei tind ca în această perioadă să se izoleze de toată lumea și să iasă din centrul atenției.

Ție nu îți stă bine să stai în spatele liniei, ai nevoie de atenția celorlalți și de grija lor. Iar dacă stai în casă și te gândești la lucrurile care nu îți merg bine, în loc să le rezolvi, nu ai făcut nimic.

Apucă-te de sport, ieși în oraș și reia-ți obiceiurile de cuceritor, iar starea ta de spirit se va schimba imediat. Nu ai nevoie decât de puțină voință. Dacă cei din jurul tău nu sunt pe aceeași lungime de undă, nu te chinui foarte mult să îi convingi de noile schimbări din viața ta.

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Astro-FUN

To Top