Connect with us

Revistateo.ro

Sfatul zilei

Sfatul zilei de 27 octombrie 2018

Sfatul zilei de 27 octombrie 2018. Citește sfatul zilei pentru zodia ta și vezi cine va avea azi o zi pe care nu o va uita niciodată. Tu ce zodie ești?

BERBEC: Apără-ți părerile, chiar dacă acest lucru înseamnă să pui pe cineva la punct. Ai nevoie azi ca ceilalți să vadă că nu ești o persoană slabă. Numărul norocos al zilei este 3.

TAUR: Evită discuțiile în contradictoriu, pentru că o să îți strice complet ziua unele cuvinte spuse la nervi. Înconjoară-te de oameni optimiști. Numărul norocos al zilei este 1.

GEMENI: Nu mai amâna lucrurile în viața ta, pentru că trec multe pe lângă tine și tu nu îți dai seama cât de mult ai de pierdut din această cauză. Numărul norocos al zilei este 8.

RAC: Ai nevoie să te afli în preajma oamenilor dragi ca de aer. Renunță astăzi la lucrurile care nu sunt prea importante și fii alături de cei care te sprijină și îți dau sfaturi bune. Numărul norocos al zilei este 6.

LEU: Ascultă-ți instinctul și nu lăsa lucruri nerezolvate astăzi, pentru că s-ar putea să te confrunți din nou cu ele pe viitor și să regreți că nu le-ai aranjat la timpul lor. Numărul norocos al zilei este 2.

FECIOARĂ: Nu te mai lăsa afectat de lucrurile care îi nemulțumesc pe cei din jurul tău. Lasă-i pe ei să se ocupe de lucrurile lor și tu dedică-te proiectelor tale care au un termen limită. Numărul norocos al zilei este 12.

BALANȚĂ: Petrece mai mult timp cu persoanele dragi și cere-le sfaturile în situațiile în care ți se pare că nu găsești tu o soluție bună pentru toată lumea. Numărul norocos al zilei este 1.

SCORPION: Nu mai compara anumite situații din trecut cu cele din prezent, deoarece s-ar putea să te trezești în situația de a da niște explicații care să te facă să nu te simți în largul tău. Numărul norocos al zilei este 2.

Nativii zodiei Capricorn pot afla niște răspunsuri importante

SĂGETĂTOR: Fii mai atent la semnele pe care ți le transmit cei din jurul tău. Unii vor să profite de tine, alții, în schimb, se pot dovedi niște oameni minunați, pe care vei avea privilegiul să îi cunoși și să îi ai ca prieteni. Numărul norocos al zilei este 13.

CAPRICORN: Azi poți găsi cheia și răspunsurile la întrebările pe care ți le pui de ceva vreme și soluția îți poate aduce multă bucurie. Numărul norocos al zilei este 2.

VĂRSĂTOR: Te afli pe un teren nou și trebuie să dai tot ce ai mai bun pentru a impresiona și pentru a face o impresie bună. Ai grijă la ce spui. Numărul norocos al zilei este 5.

PEȘTI: Ocupă-te mai mult de lucrurile pe care nu ai apucat să le termini zilele trecute, deoarece un termen limită s-ar putea să îți dea etape. Nu pierde timpul. Numărul norocos al zilei este 9.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Sfatul zilei

To Top