Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop saptamanal

Horoscop săptămânal 29 octombrie – 4 noiembrie 2018 INTEGRAL

Horoscop săptămânal 29 octombrie – 4 noiembrie 2018 INTEGRAL. Află care sunt principalele previziuni, pentru fiecare zodie în parte.

Horoscop săptămânal 29 octombrie – 4 noiembrie 2018

Apasă pe zodia ta pentru a citi horoscopul  integral: BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARĂ, BALANȚĂ, SCORPION, SĂGETĂTOR, CAPRICORN, VĂRSĂTOR, PEȘTI

BERBEC: Pentru nativii zodiei Berbec, a venit momentul să ducă niște negocieri serioase, să încheie niște contracte ori să înceapă noi proiecte. Ești extrem de ancorat în rezolvarea unor situații financiare, că s-ar putea să nu mai ții cont și de celelalte aspecte.

Este cea mai bună perioadă în care trebuie să pui pe hârtie tot ce ai rezolvat în ultima perioadă și ce îți dorești să faci mai departe. Nu ești mulțumit de banii pe care îi câștigi? Nu este timpul pierdut să mai iei niște ore suplimentare la muncă sau să te implici și în alt proiect care știi că ți-ar aduce beneficii financiare.

TAUR: În această săptămână ai ocazia să reglezi niște conturi la serviciu sau să închei niște capitole în viața ta care nu te mai mulțumesc de ceva vreme. Ai nevoie de puțin timp departe de toată agitația.

La locul de muncă, lucrurile încep să meargă din ce în ce mai bune, iar unii dintre nativi se pot face remarcați de către șefi. E o perioadă extrem de prielnică pentru nativii zodiei ca să înceapă niște cursuri de perfecționare, iar cei mai curajoși dintre ei chiar pot să își schimbe locul de muncă.

GEMENI: S-au adunat multe lucruri în viața ta, așa că trebuie să înveți să le triezi și să vezi care îți sunt de folos și la care trebuie să renunți cât mai repede.

Oameni, lucruri, sentimente, a venit momentul marilor schimbări pentru tine, căci s-au adunat mult prea multe lucruri în jurul tău și nu ai apucat deloc să le treci prin filtrul minții și al inimii tale. Ești la un punct de cotitură, iar în această săptămână te gândești la „cum ar fi fost dacă?” și „ce aș fi făcut dacă aș fi ales asta?”

RAC: Se anunță o săptămână destul de liniștită pentru nativii zodiei Rac, însă nu ar fi rău să fie prevăzători în anumite situații. Racii trec printr-o perioadă bună la serviciu și se simt în largul lor acolo unde lucrează acum, probabil de aceea ar putea să refuze anumite colaborări mai avantajoase din punct de vedere material. Cât timp pot evolua în acel loc, nu este nicio grabă pentru schimbare, deoarece pot învăța multe lucruri acolo unde lucrează acum.

LEU: Pentru unii Lei, este o săptămână plină de emoții, mai ales pentru cei care așteaptă niște vești extrem de importante. Mai ales la începutul săptămânii, nativii zodiei Leu sunt preocupați de terminarea unor proiecte care au un termen limită. Vor aștepta cu multe emoții concluziile șefilor pentru a vedea dacă este totul bine și ce ar fi putut face mai bine.

Cei care trebuie să semneze niște documente oficiale, ar trebui să se ocupe de acestea mai ales la începutul săptămânii și să evite ultimele zile ale săptămânii.

FECIOARĂ: Ai nevoie de un moment de deconectare, așa că mulți nativi încearcă să petreacă mai mult timp cu persoanele dragi, mai aproape de casă și mai puțin timp în agitația pentru care sunt binecunoscuți acești nativi.

BALANȚĂ: Pentru nativii zodiei Balanță, urmează o săptămână în care pot fi surprinși de anumite evenimente din viața lor, însă vor învăța multe lucruri prețioase. După o perioadă nu tocmai fastă din punct de vedere financiar, lucrurile par că încep să se așeze pentru tine. Poate că nu într-atât cât ți-ar dori tu, dar este totuși un progres și trebuie să speculezi fiecare oportunitate.

SCORPION: Ai parte de o săptămână care te va solicita extrem de mult, dar succesul pe care îl obții te va face să simți că a meritat pe deplin totul. Ai planuri mari de viitor și pentru acest lucru ai nevoie de mai mulți bani și de provocări mai mari. Chiar dacă nu ești pregătit să faci anumite lucruri, accepți provocarea de a învăța lucruri noi care îți pot aduce mai mulți bani. Este perioada perfectă pentru a începe niște cursuri în străinătate, niște schimburi de experiență ori pentru a lua niște meditații.

SĂGETĂTOR: Nu te simți deloc în largul tău săptămâna aceasta, însă nu este motiv să îi faci și pe cei din jurul tău să intre în starea ta. Dacă vei renunța la lucrurile care nu îți mai fac deloc bucurie, dar și la oamenii de la care simți că nu mai înveți nimic, atunci vei avea parte de câteva zile memorabile.

Ai nevoie să ieși dintr-un con de umbră în care singur te-ai băgat și cum poți face acest lucru dacă nu implicându-te în cât mai multe lucruri?

CAPRICORN: Unele lucruri din această săptămână s-ar putea să fie prea mult, chiar și pentru tine, însă, dacă nici tu nu ești obișnuit cu provocări de tot felul, atunci nimeni nu este.

VĂRSĂTOR: Pentru nativii acestei zodii se anunță o săptămână mai bună decât ar fi putut crede. Dacă aveau impresia că vor fi trași la răspundere pentru anumite greșeli pe care le-au făcut în săptămânile care au trecut, se pare că lucrurile se așază cum nu e poate mai bine, iar ei scapă ca prin urechile acului de anumite mustrări.

PEȘTI: Pentru nativii zodiei Pești a venit momentul ca să dea niște explicații zilele următoare și să lucreze mai mult la lucrurile care nu merg tocmai în viața lor. La serviciu, s-ar putea ca zilele următoare să simți că bați pasul pe loc și că lucrurile nu merg tocmai așa cum ți-ai dori tu. Poate că primești mult prea multe responsabilități și nu te încadrezi în timp ori alți colegi muncesc mai puțin, iar tu trebuie să te ocupi și de sarcinile lor.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop saptamanal

To Top