Connect with us

Revistateo.ro

Sfatul zilei

Sfatul zilei de 29 octombrie 2018

Sfatul zilei de 29 octombrie 2018. Iată ce îți rezervă astrele pentru astăzi!

BERBEC: Ai impresia că lucrurile nu merg așa cum ți-ai dori tu, așa că ar fi bine să încerci să schimbi abordarea. Cere-le ajutorul și celor dragi. Numărul norocos al zilei este 8.

TAUR: Nu te blaza în activitățile zilnice și caută și alte lucruri pe care să le experimentezi cu cei dragi. O ieșire în oraș sau o plimbare vă pot face foarte bine tuturor. Numărul norocos al zilei este 3.

GEMENI: Spune-ți părerea în cazul în care simți că ți se întâmplă o nedreptate și că ești tras la răspundere pentru anumite lucruri despre care știi că nu au legătură cu tine. Numărul norocos al zilei este 6.

RAC: Azi primești o șansă unică, de care trebuie să profiți cu toate mijloacele. Nu lăsa oportunitățile să treacă tocmai astăzi pe lângă tine, nu știi când le vei mai întâlni. Numărul norocos al zilei este 4.

LEU: Petrece mai mult timp cu persoana iubită, încercați să vă cunoașteți mai bine și să vă faceți planuri noi de viitor. Cine știe unde se îndreaptă această poveste? Numărul norocos al zilei este 9.

FECIOARĂ: Azi ești pus în fața unei situații în care trebuie să știi exact când să pui piciorul în prag, dar și când să renunți la niște lucruri sau la niște oameni. Numărul norocos al zilei este 7.

BALANȚĂ: Astăzi poți observa niște lucruri foarte importante în viața ta și pe care până acum poate că le-ai omis. Vezi cum le gestionezi și ce poți câștiga din ele. Numărul norocos al zilei este 2.

SCORPION: Evită discuțiile cu partenerul de viață, deoarece s-ar putea să deschizi o cutie a Pandorei pe care să nu mai știi să o închizi. Nu prelua starea de spirit a celor din jurul tău. Numărul norocos al zilei este 4.

SĂGETĂTOR: Te simți fără vlagă, așa că fii mai atent la ce greșeli poți face din cauza oboselii. Renunță la planurile importante, căci pot fi date imediat peste cap. Numărul norocos al zilei este 1.

CAPRICORN: Poți primi astăzi niște vești care să îți schimbe viața la 180 de grade, așa că pregătește-te sufletește pentru tot ce îți rezervă viața. Numărul norocos al zilei este 8.

VĂRSĂTOR: Astăzi ești presat de niște situații și de niște decizii pe care trebuie să le iei. Nu mai suportă amânare și trebuie să te grăbești să dai niște răspunsuri. Numărul norocos al zilei este 1.

PEȘTI: Ascultă-ți instinctul astăzi, pentru că s-ar putea să câștigi niște bătălii cu tine însuți sau cu ceilalți. Ai mai multă încredere în forțele tale. Numărul norocos al zilei este 12.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Sfatul zilei

To Top