Connect with us

Revistateo.ro

Sfatul zilei de 4 noiembrie 2018

Sfatul zilei

Sfatul zilei de 4 noiembrie 2018

Sfatul zilei de 4 noiembrie 2018. Iată ce anunță astrele pentru ultima zi a săptămânii. De ce trebuie să ții cont pentru a avea o zi reușită.

BERBEC: Nu te crampona de lucrurile din trecut și ai mai mult curaj să privești spre viitor. O să vezi că nu e totul așa negru așa cum ți se pare că vezi tu astăzi. Numărul norocos al zilei este 7.

TAUR: Ascultă mai des de persoana iubită, pentru că faci niște greșeli peste care în curând s-ar putea să nu mai treacă așa ușor. Nu este greu să deschizi gura și să spui ce ai de gând înainte de a trece la fapte. Numărul norocos al zilei este 4.

GEMENI: Ascultă-ți instinctul astăzi și ia cea mai bună decizie pentru tine. Doar tu știi în acest moment ce îți trebuie, dar și cine îți trebuie. Numărul norocos al zilei este 6.

RAC: Petrece mai mult timp alături de persoana iubită și încercați să vedeți dacă puteți să faceți planuri pe plan lung sau vă mulțumiți cu ceea ce aveți acum și totul este bine și frumos. Numărul norocos al zilei este 1.

LEU: Renunță la orgoliu astăzi și repară niște greșelu pe care le-ai făcut în trecut. Din când în când, chiar și tu trebuie să îți ceri scuze, mai ales dacă ții la acele persoane cărora le-ai greșit. Numărul norocos al zilei este 5.

FECIOARĂ: Ai nevoie de tot sprijinul celor dragi pentru a trece peste această zi cu bine, mai ales dacă apar niște vești neașteptate. Din fericire, ești înconjurat de oameni speciali. Numărul norocos al zilei este 12.

BALANȚĂ: Fii mai dilpomat decât de obicei astăzi, mai ales dacă intri într-o situație în care este nevoie de tot tactul tău. Ajutorul tău este neprețuit. Numărul norocos al zilei este 9.

SCORPION: O veste din partea persoanei iubite s-ar putea să te facă să radiezi de bucurie. Nimic nu îți stă în cale astăzi și totul pare că merge ca pe roate. Numărul norocos al zilei este 4.

SĂGETĂTOR: Odihnește-te mai mult astăzi, petrece mai mult timp cu persoanele pe care le-ai neglijat în ultima perioadă și bucură-te de prezența lor. Îți vor prinde bine clipele trăite cu acești oameni. Numărul norocos al zilei este 7.

CAPRICORN: Nu uita să ceri și sfatul unei persoane mai în vârstă astăzi dacă ai de cumpărat un lucru scump sau să semnezi ce va. O să vezi că a doua părere îți va prinde foarte bine astăzi. Numărul norocos al zilei este 8.

VĂRSĂTOR: Nu îi mai lăsa pe ceilalți să decidă pentru tine. Astăzi, ascultă-ți instinctul și ia chiar tu deciziile care îți pot schimba viața. Tu știi, până la urmă, ce ți se potrivește. Numărul norocos al zilei este 6.

PEȘTI: Nu te mai îngrijora pentru toate lucrurile care se întâmplă în jurul tău. Privește-le cu mai multă detașare și vei vedea că nu ai motive să îți faci griji pentru orice lucru neînsemnat. Numărul norocos al zilei este 3.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Sfatul zilei

To Top