Connect with us

Revistateo.ro

Sfatul zilei

Sfatul zilei de 3 noiembrie 2018. Începe o perioadă grea pentru Berbeci

Citește sfatul zilei de 3 noiembrie 2018 și află care sunt principalele provocări ale momentului pentru zodia ta.

Sfatul zilei de 3 noiembrie 2018:

BERBEC: Ține bine de prietenii pe care îi ai, căci te așteaptă o perioadă destul de grea. Numărul norocos al zilei: 5.

TAUR: Ai parte de câteva critici pe care nu le privești cu ochi buni. Învață să accepți și ce ți se reproșează uneori. Numărul norocos al zilei: 7.

GEMENI: Trebuie să ridici capul și să zâmbești larg. Vine o perioadă extraordinară și trebuie să fii pregătit să o trăiești la intensitate. Numărul norocos al zilei: 1.

RAC: Nu da înapoi dacă ai pornit deja pe un drum. Ai mare grijă cu cine te înhami la drum. Numărul norocos al zilei: 4.

LEU: Pierzi niște bani dintr-o prostie și asta trebuie să te facă mai responsabil în gestionarea finanțelor. Numărul norocos al zilei: 8.

FECIOARĂ: Nu ești dispus să asculți toate dramele celorlalți pentru că ai ales deja cum vrei să îți trăiești viața și te înconjori doar de lumină, pozitivitate și bucurii. Numărul norocos al zilei: 6.

BALANȚĂ: Continuă pe drumul pe care ai pornit căci direcția și viteza cu care te deplasezi sunt bune. Numărul norocos al zilei: 9.

SCORPION: Nu e o zi tocmai ușoară pentru tine. Ești bombardat din toate părțile cu critici și chiar jigniri. Ai grijă cum ripostezi. Numărul norocos al zilei: 2.

SĂGETĂTOR: Timpul trece în favoarea ta și îți vindecă rănile. Nu îți pierde speranța. Numărul norocos al zilei: 13.

CAPRICORN: Nu există o variantă ușoară pentru rezolvarea problemelor tale financiare. Acceptă metoda grea. Numărul norocos al zilei: 10.

VĂRSĂTOR: Rupe-te cât mai ai timp de prietenii toxici din jurul tău. Azi ai parte de un duș rece. Numărul norocos al zilei: 11.

PEȘTI: Pune-te pe primul loc înainte de toate și dă dovadă de înțelepciune în raporturile cu ceilalți. Numărul norocos al zilei: 14.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Sfatul zilei

To Top