Connect with us

Revistateo.ro

Sfatul săptămânii

Sfatul săptămânii 5 – 11 noiembrie 2018 pentru fiecare zodie

Citește sfatul săptămânii 5 – 11 noiembrie 2018 și află care sunt principalele provocări ale acestei săptămâni pentru zodia ta.

Sfatul săptămânii 5 – 11 noiembrie 2018:

BERBEC: Ai grijă cum te manifești în aceste zile la locul de muncă. Unii oameni abia așteaptă să ai o ieșite neplăcută. Zile favorabile: miercuri și joi.

TAUR: Tu ești propriul tău erou. Îți vei da seama că nu ai nevoie de altcineva, de vreun alt model în viață. Săptămâna asta te autodepășești. Zile favorabile: sâmbătă și duminică.

GEMENI: Lasă de la tine în conflictele în care ești băgat fără să vrei. Este momentul să arăți că ești malebail. Zile favorabile: luni și miercuri.

RAC: Săptămâna asta ai parte de surprize neplăcute în plan amoros așa că e cazul să faci o schimbare de atitudine în cuplu. Zile favorabile: joi și sâmbătă.

LEU: Concluziile pe care le tragi nu sunt întotdeauna cele mai bune pentru tine. Acceptă și părerile celorlalți. Zile favorabile: miercuri și joi.

FECIOARĂ: Caută în adâncul sufletului tău și vei găsi acolo răspunsurile care contează cu adevărat pentru tine. Zile favorabile: marți și vineri.

BALANȚĂ: Bagă de seamă ce ți se spune subtil pentru că unii prieteni chiar îți vor binele. Zile favorabile: miercuri, vineri și duminică.

SCORPION: Nimic nu se compară cu momentele în care simți aprecierea celor din jur. Este momentul să te bucuri. Zile favorabile: vineri și sâmbătă.

SĂGETĂTOR: Nu răspunde la provocările celor cu rea intenție. Este cazul să faci o proprie analiză și abia apoi să iei decizii. Zile favorabile: marți și vineri.

CAPRICORN: Contează pe flerul tău în rezolvarea problemelor de la locul de muncă. Zile favorabile: luni, marți și joi.

VĂRSĂTOR: Pune mai mulți bani deoparte pentru că vin momente destul de dificile. Zile favorabile: marți și vineri.

PEȘTI: E momentul să faci niște alegeri esențiale, să depășești toate problemele cu mai mult tact. Zile favorabile: vineri, sâmbătă și duminică.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Sfatul săptămânii

To Top