Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop 11 octombrie

Stiri

Horoscop 11 octombrie

Horoscop 11 octombrie 2014- Citeste Horoscopul din 11.10.2014 pentru toate zodiile

Horoscop 11 octombrie 2014- Berbec
Banii trebuie pusi frumos pe caprarii pentru a achita toate darile acestei perioade, caci ti-au mai ramas cateva restante. Fii foarte cumpatat cand vine vorba de cheltuieli, administreaza-ti bugetul cu grija, deoarece ai mai multe plati de facut in scurt timp si daca dai banii intr-o singura directie, nu vei mai sti cum sa o scoti la capat. Prudenta si mai ales talentul de administrator al propriilor resurse se vor dovedi a fi cheia acestei probleme, deoarece vei reusi sa tii totul pe un teren echilibrat, fara a genera alte crize.

Horoscop 11 octombrie 2014- Taur
Esti sfatuit sa stai pe loc si sa nu duci mai departe planul la care iti aduci contributia. O pauza sau doar o simpla detasare de miezul evenimentelor iti va oferi o alta perspectiva asupra acestei teme si vei descoperi noi variante de abordare. Mai ai multe de invatat, dar nu poti ajunge la concluziile cele mai bune daca nu treci si prin momente critice. Piedicile au rolul de a te pune serios pe studiu sau sa scormonesti in mintea ta dupa solutii eficiente pe care nici nu stiai ca le detii.

CITESTE SI: HOROSCOP 12 OCTOMBRIE

Horoscop 11 octombrie 2014- Gemeni
Este momentul in care decizi o schimbare de proportii in viata ta, numai ca acum e doar startul. Rezultatele se vor arata mult mai tarziu, dar este foarte important momentul deciziei. Practic, asa cum iti asterni acum, asa vei dormi, tocmai de aceea nu trebuie sa iei decizia la voia intamplarii, ci sa-ti iei toate masurile necesare pentru a ajunge la roade de care sa fii mandru. Lucrurile bune se cladesc mai lent, si asa simti si astazi, cand vezi ce greu se ajunge la scopul propus, dar esti convins ca esti pe calea cea buna.

Horoscop 11 octombrie 2014- Rac
Nu te poti impune in fata celor mai tineri care ti se opun cu incapatanare, uiti ca si tu ai fost la fel la varsta lor, deci mai bine ai fi tolerant si nu ai lua afronturile lor ca pe ceva personal. E o diferenta de viziune asupra unor evenimente: tu le privesti de la nivelul experientei tale de viata, ceilalti inca au impresia ca totul e mai usor decat pare, si trebuie sa fii un exemplu pentru ei pentru a fi ascultat. Cand vor mai creste, iti vor da dreptate, dar acum nu sunt usor de convins ca tu, cel in varsta, stii mai bine.

Horoscop 11 octombrie 2014- Leu
Dai piept cu o situatie neprevazuta care-ti taie tot elanul. Cand vezi ca nu a iesit conform planurilor, ai tendinta de a le privi pe toate in negru si sa scoti in evidenta doar lipsurile si dezavantajele. Nu toate ies ca la carte, mai exista si momente critice pe parcurs, dar din toate ai ceva de invatat. Desi nu ai primit ceea ce ai sperat, cu siguranta ti se ofera altceva in schimb care sa te multumeasca, deci nu te crampona de un singur tel, pentru ca daca nu il implinesti, deceptia pune stapanire pe tine.

Horoscop 11 octombrie 2014 – Fecioara
Te simti foarte bine in anturajul in care intri azi, unde esti primit cu bratele deschise de parca tu ai fi personajul central al acestei adunari. Poate exista un motiv de sarbatorit, poate e un succes colectiv la care ai contribuit si tu cu un rol important, si acum e vremea sa petreceti. Si in cuplu se resimte un aer proaspat, bun pentru un dialog sincer, si daca ai ocazia de a petrece cateva ore linistite alaturi de partener, veti alunga indoiala de peste multe probleme care va preocupa. La final e loc si de putina distractie.

CITESTE IN CONTINUARE IN PAGINA 2 (DREAPTA JOS)

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top