Connect with us

Revistateo.ro

Sfatul zilei

Sfatul zilei de 7 noiembrie 2018 pentru fiecare zodie

Citește sfatul zilei de 7 noiembrie 2018 pentru zodia ta și află care sunt principalele provocări ale momentului!

Sfatul zilei de 7 noiembrie 2018:

BERBEC: Reușești să ieși dintr-o criză emoțională. Continuă pe drumul pe care ai început și o să vezi rezultatele. Numărul norocos al zilei: 11.

TAUR: Azi e o zi în care nu e bine să te cerți pentru că riști să pierzi orice duel verbal. Nu ești în apele tale. Numărul norocos al zilei: 9.

GEMENI: Pune-te în locul celor pe care îi critici. Fii stăpân pe situația în care ești implicat. Numărul norocos al zilei: 4.

RAC: Ai grijă ce spui pentru că vorbele tale pot răni. Mai bine taci decât să spui ceva care poate deranja. Numărul norocos al zilei: 3.

LEU: Luptă pentru iubirea ta cu toate armele. Nu lăsa pe nimeni să umbrească fericirea ta. Numărul norocos al zilei: 10.

FECIOARĂ: Rupe-te de relațiile toxice de prietenie și continuă pe același drum al independenței, al bucuriei, al felului tău de a fi până la urmă. Numărul norocos al zilei: 13.

BALANȚĂ: Nimic nu se compară cu o zi în care vezi cum rezultatele pozitive te urmăresc. Bucură-te. Numărul norocos al zilei: 5.

SCORPION: Rezervă-ți timp pentru persoana iubită dacă vrei să nu vă mai certați. Numărul norocos al zilei: 2.

SĂGETĂTOR: Azi e o zi numai bună pentru a face față conflictelor. Ai vorbele la tine și le zici bine de tot. Numărul norocos al zilei: 1.

CAPRICORN: Nu te lăsa manipulat de persoanele care au doar niște interese ascunse și se folosesc de tine. Numărul norocos al zilei: 8.

VĂRSĂTOR: Rezolvă problemele de cuplu cu mai mult tact. Ai mare grijă ce spui și nu te mai strâmba la fiecare critică. Numărul norocos al zilei: 6.

PEȘTI: Nu crede tot ce spun ceilalți despre tine. Tu te cunoști cel mai bine până la urmă. Numărul norocos al zilei: 7.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Sfatul zilei

To Top