Connect with us

Revistateo.ro

Astro-FUN

Cum ascund bărbații că te iubesc, în funcție de zodie. Cine nu reușește

Fiecare bărbat reușește măcar o perioadă să ascundă faptul că te iubește. Iată cum ascund bărbații că te iubesc, în funcție de zodie.

Pentru unii este mai ușor acest lucru, însă pentru alții va fi de-a dreptul imposibil să nu se vadă de la distanță că au sentimente extrem de puternice, potrivit divahair.ro:

BERBEC: Nativilor zodiei Berbec le este foarte ușor să își ascundă sentimentele. Nu sunt genul care să facă declarații în miez de noapte, așa că preferă să facă gesturi mărunte prin care să arate că ești o persoană importantă pentru ei. Mici cadouri, flori ori un telefon sunt de ajuns pentru a înțelege că se pregătește să scoată la iveală sentimentele.

TAUR: Acestor nativi le este destul de greu să arate că te iubesc, așa că preferă ca tu să faci primul pas. Nu vor să riște ceva și să își declare sentimentele, pentru că nu vor să fie respinși. Cel mai bine ar fi ca tu să îi spui prima că îl iubești.

GEMENI: Nativul Gemeni are mereu o vorbă bună și îți este alături în orice situație care pentru alții pare măruntă. Abia după ce vă apropiați din ce în ce mai mult va avea curajul să își declare sentimentele cu adevărat.

RAC: Te sfătuiește și îți ascultă durerile ori de câte ori ai nevoie. Așa află mai multe lucruri despre tine, iar când va fi complet pregătit, îți va spune ce simte pentru tine. Nu ar fi rău să îi arăți că este și el important pentru tine.

Nativii zodiei Fecioară sunt extrem de critici când iubesc

LEU: Deși pare un curajos, este timid și îi va fi imposibil să îți spună că te iubește și că nu poate trăi fără tine. Sub masca pe care o are, se ascunde un bărbat care se teme de respingere și așteaptă ca tu să faci primul pas.

FECIOARĂ: Bărbatul din această zodie tinde să fie foarte critic cu femeile din jurul său, pentru că vrea ca acestea să fie fără cusur. În cazul în care tu ești pe lista lui și face acest lucru mai des decât cu celelalte, se poate să își ascundă astfel iubirea.

BALANȚĂ: Nici bărbaților din această zodie nu le este ușor să își declare sentimentele, iar de multe ori fug înainte să spună ceea ce simt. Este nevoie de multă răbdare pentru a-i ajunge la suflet și pentru a se deschide în fața ta.

SCORPION: Bărbații din această zodie adoră să flirteze și să se joace cu femeia de lângă ei. O tachinează până când aceasta își dă seama că este vorba despre sentimente puternice pe care le are pentru ea.

Nativii zodiei Săgetător apelează la gelozie

SĂGETĂTOR: Atunci când un bărbat Săgetător devine gelos, este semn că te iubește și că te vrea doar pentru el. Ori te face pe tine geloasă, ori se preface el că este gelos, pentru a te testa.

CAPRICORN: Pentru că nu suportă angajamentele, nativul zodiei poate fugi chiar înainte ca povestea de dragoste să înceapă cu adevărat. Este nevoie de multă răbdare pentru a-i înțelege intențiile și pentru a-i scoate la iveală sentimentele.

VĂRSĂTOR: Se transformă în cel mai bun confident al tău și te face să înțelegi că îți este alături la orice pas. Îți va fi greu să îți dai seama ce e cu adevărat în mintea lui.

PEȘTI: Nativul zodiei Pești chiar nu poate să își ascundă sentimentele și se va da de gol chiar din momentul în care se îndrăgostește de tine.

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Astro-FUN

To Top