Connect with us

Revistateo.ro

Sfatul zilei

Sfatul zilei de 8 noiembrie 2018 pentru fiecare zodie

Citește sfatul zilei de 8 noiembrie 2018 pentru fiecare zodie și află care sunt principalele provocări ale momentului pentru zodia ta.

Sfatul zilei de 8 noiembrie 2018 pentru zodia ta:

BERBEC: Nu pleca la drum fără niște bani de rezervă. Te-ai putea întâlni cu situații complicate pe traseu. Numărul norocos al zilei: 5.

TAUR: Tu ai pâinea și cuțitul așa că folosește-te de talentele tale pentru a merge mai departe cu multă mândrie. Numărul norocos al zilei: 8.

GEMENI: Nimic nu se compară cu momentele de liniște care te așteaptă astăzi. Tu ești protagonistul acum. Numărul norocos al zilei: 3.

RAC: Concentrează-te asupra lucrurilor cu adevărat importante din viața ta. Nu te panica prea tare. Numărul norocos al zilei: 9.

LEU: Lasă de la tine în discuțiile în contradictoriu în care te implică alții. Numărul norocos al zilei: 4.

FECIOARĂ: Nu ești de acord cu foarte multe lucruri și trebuie să te exprimi. Spune ce ai pe suflet. Numărul norocos al zilei: 13.

BALANȚĂ: Te împotrivești unor situații care nu se pot schimba de la o zi la alta. Faci foarte bine. Numărul norocos al zilei: 10.

SCORPION: Caută răspunsurile în trecut. Amintește-ți de cumpenele similare prin care ai mai trecut și vei găsi soluția. Numărul norocos al zilei: 2.

SĂGETĂTOR: Protestezi cam des dar nu oferi o soluție fezabilă. Poate că e timpul să te retragi puțin. Numărul norocos al zilei: 6.

CAPRICORN: Banii vin și pleacă așa că nu îți face foarte multe griji în legătura cu fluctuația situației tale financiare. Numărul norocos al zilei: 7.

VĂRSĂTOR: Varsă tot ce ai pe suflet și spune lucrurilor pe nume fără nicio reținere. Numărul norocos al zilei: 11.

PEȘTI: Ai nevoie de mai multă înțelegere de la persoanele din jurul tău. Pregătește-te pentru situații noi, interesante, provocatoare. Numărul norocos al zilei: 1.

CITESTE SI: Horoscop 8 noiembrie 2018. Surprize de proporții pentru trei zodii

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Sfatul zilei

To Top