Connect with us

Revistateo.ro

Sfatul zilei

Sfatul zilei de 12 noiembrie 2018

Sfatul zilei de 12 noiembrie 2018. Iată care sunt zodiile care încep săptămâna cu dreptul, a venit vremea ca acestea să strălucească. Citește sfatul zodiei pentru zodia ta.

BERBEC: Începi săptămâna cu emoții. Poate trebuie să dai socoteala asupra unor lucruri pe care le-ai avut de terminat. Dacă îți păstrezi încrederea în tine, vei vedea că totul va fi bine. Numărul norocos al zilei este 3.

TAUR: Nu ezita să îți spui părerea astăzi, mai ales dacă te simți neîndreptățit. Nimeni nu trebuie să se folosească astăzi de bunătatea ta, mai ales dacă ești rugat să faci unele gesturi mărețe. Numărul norocos al zilei este 6.

GEMENI: Ascultă-ți inima și vezi ce vrea cu exact de la omul de lângă tine. Nu te mulțumi cu puțin, pentru că meriți tot ce e mai bun. Ai învățat multe lucruri în ultima vreme și trebuie să le pui în practică. Numărul norocos al zilei este 9.

RAC: A venit momentul să te descotorosești de toate lucrurile care nu îți mai fac bine în ultima perioadă. Fie că este vorba despre oameni sau despre serviciu, renunță la toate, până vei învăța să zâmbești din nou. Numărul norocos al zilei este 4.

LEU: Ai curaj să îți deschizi sufletul în fața persoanei care ți-a atras atenția și care te-a făcut să te simți special. Nu trebuie să te gândești că vei primi un refuz. Important este să încerci. Numărul norocos al zilei este 1.

FECIOARĂ: Învață să fii mai diplomat cu oamenii care te deranjează. Altfel nu vei reuși decât să primești niște răspunsuri care te vor deranja și te vor face să te simți inconfortabil. Numărul norocos al zilei este 6.

BALANȚĂ: Dacă nu vrei să dai niște răspunsuri, atunci ar fi bine nici să nu te grăbești să pui niște întrebări. S-ar putea să nu îți convină încotro se va duce discuți. Numărul norocos al zilei este 2.

SCORPION: Ai încredere în persoana iubită, pentru că astăzi s-ar putea să îți ofere un sfat extrem de prețios, care îți va fi de mare folos pentru mult timp de acum înainte. Numărul norocos al zilei este 5.

SĂGETĂTOR: Petrece mai mult timp cu persoanele dragi, stai alături de ele dacă nu le este foarte bine, pentru că toți mai avem astfel de zile. Este o zi perfectă pentru relaxare. Numărul norocos al zilei este 3.

CAPRICORN: Cineva din familie poate veni cu o veste care să îți schimbe viața pentru totdeauna. Așteptai de mult timp o astfel de veste, iar acum soarele răsare și pe strada ta. Numărul norocos al zilei este 8.

VĂRSĂTOR: Dacă nici tu nu știi ceea ce simți cu adevărat, atunci ar fi bine să nu îii dai speranțe cuiva care crede că este ceva între voi. Nu vei face decât să prelungești un moment inconfortabil. Numărul norocos al zilei este 12.

PEȘTI: Este ziua ta în care poți să strălucești și să le demonstrezi tuturor de ce ești în stare și cât de multe lucruri importante ai acumulat în ultima vreme. Profită din plin de orice opoertunitate. Numărul norocos al zilei este 7.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Sfatul zilei

To Top