Connect with us

Revistateo.ro

Staruri

Flavia de la „Neatza cu Răzvan și Dani”, prima reacție după ce s-a anunțat că este însărcinată

La scurt timp după ce Horia Brenciu a anunțat că Flavia Mihășan de la „Neatza cu Răzvan și Dani” va fi mamă pentru prima dată, aceasta a avut o primă reacție.

De câteva zile, s-a tot vorbit despre faptul că vecina lui Răzvan Simion și a lui Dani Oțil este însărcinată pentru prima dată, iar aceasta nu a avut nicio reacție până azi.

Horia Brenciu, care a lucrat azi de zile cu Flavia la spectacolele sale, a anunțat pe pagina sa de Facebook că aceasta va avea un bebeluș. Acesta i-a transmis public că va fi o mamă minunată.

Citește și: Ce i-a spus medicul Mirelei Boureanu Vaida, imediat ce a aflat că este însărcinată

„Și o știre de ultimă oră: Flavia va deveni mamă! Bravo, fatăăă!!! Ia, zi, o să-i povestești copilașului despre mine? Sfatul meu e să nu-l stresezi! Îmbrățișează-l și pe tata Marius, din partea mea…Flavia va fi o mamă minunată! Draga mea, pentru orice dilemă, îmi știi telefonul… 🙂 Tata Marius, felicitări!!! :-)”, a scris Horia Brenciu în dreptul unui filmuleț postat pe pagina sa de socializare.

Flavia Mihășan a oferit și un răspuns, care însă i-a băgat și mai mult în ceață pe fanii săi:

„Mulțumesc, Horia. Da, voi fi o mamă minunată, când va veni momentul, și da, o să vă sun… bine, mai mult pe Alice Dumitrescu”, a forst reacția Flaviei, care așteaptă un copil cu Marius Moldovan.

În cazul în care aceasta va confirma sarcina, Flavia ar fi a patra graviduță doar din trustul Antena 1. Aceasta trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Marius Moldovan.

Gabriela Cristea, Andreea Bălan și Mirela Vaida au confirmat zilele trecute că vor deveni din nou mamă anul viitor. Gabriela Cristea și Andreea Bălan vor deveni mamă pentru a doua oară, în timp ce Mirela Vaida va aduce pe lume al treilea copil în primăvara anului viitor.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Staruri

To Top