Connect with us

Revistateo.ro

Sfatul săptămânii 12 – 18 noiembrie 2018 pentru fiecare zodie

Sfatul săptămânii

Sfatul săptămânii 12 – 18 noiembrie 2018 pentru fiecare zodie

Sfatul săptămânii 12 – 18 noiembrie 2018 pentru fiecare zodie. Află care sunt principalele provocări ale acestei săptămâni și de ce trebuie să ții cont pentru a avea o săptămână reușită.

BERBEC: Ai grijă ce răspunsuri îi dai persoanei iubite săptămâna aceasta. S-ar putea să deschizi niște discuții inconfortabile și pentru tine, dar și pentru ea. Fii precaut în declarații. Zile favorabile: miercuri și joi.

TAUR: Ascultă-ți mai mult instinctul săptămâna aceasta, chiar dacă este vorba despre o situație extrem de importantă pentru viitorul tău. Tu știi cel mai bine de ce ai nevoie în viața ta în acest moment. Zile favorabile: marți și miercuri.

GEMENI: Nu îți mai ascunde sentimentele și scoate-le la iveală. Elimină-i din viața ta pe cei care nu îți creează o stare prea bună și înconjoară-te de oameni care au aceleași interese. Zile favorabile: luni și miercuri.

RAC: Ascultă-i mai mult pe superiorii tăi, pentru că s-ar putea să îți atragă atenția dacă vei face niște lucruri de capul tău. Fii rezervat în a veni cu idei noi dacă nu ai terminat anumite sarcini. Zile faborabile: joi și sîmbătă.

LEU: Bucură-te de persoanele pe care le ai în viața ta și care îți creează bucurie. Săptămâna aceasta ai ocazia să te autodepășești și să faci tot ceea ce îți dorești. Profită de aceste zile. Zile favorabile: joi și duminică.

FECIOARĂ: Concluziile pe care le tragi în această săptămâna sunt foarte importante pentru tine și o să te ajute să progresezi și mai mult, pe toate planurile. Fii atent la toate semnele pe care le primești. Zile favorabile: vineri și duminică.

BALANȚĂ: Ascultă mai mult de sfaturile pe care ți se oferă o persoană mai experimentată ca tine, deoarece s-ar putea să îți dea răspunsuri la multe întrebări pe care ți le pui. Zile favorabile: marți și duminică.

SCORPION: Nu te mai gândi la persoanele din trecut care te-au făcut să verși lacrimi. Ai nevoie de o schimbare importantă în viața ta. Și ai toate șansele să faci acest lucru. Zile favorabile: luni și duminică.

SĂGETĂTOR: Se poate să deschizi niște capitole importante în viața ta. Fie că vei cunoaște o persoană specială sau vei pune punct unei povești, totul este spre binele tău. Zile favorabile: joi și vineri.

CAPRICORN: Nimic nu se compară cu momentele pe care le petreci cu persoana iubită, deoarece ai ocazia să faceți pași importanți și să vă doriți și mai mult unul de la celălalt. Zile favorabile: luni și miercuri.

VĂRSĂTOR: Nu răspunde la provocările unor colegi sau ale unor persoane din trecut. S-ar putea ca tu să pici într-o capcană a lor, din care nu vei mai ști cum să ieși. Zile favorabile: marți și vineri.

PEȘTI: Discută deschis cu partenerul de viață și vezi ce ar trebui să schimbați în relația voastră și despre planurile viitoare. Ai nevoie de aceste clarificări importante. Zile norocoase: joi și vineri.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Sfatul săptămânii

To Top